2013-03-15 20:26:03
Φωτογραφία για Και τουρισμός γάμου στη Χερσόνησο!
Ένα πεδίο ανεκμετάλλευτο που μπορεί να εξαργυρωθεί και να αποδειχθεί "φλέβα χρυσού" έχει εντοπίσει ο δήμος Χερσονήσου που ζητάει να λυθεί ο γόρδιος δεσμός της γραφειοκρατίας και να επιτραπεί στο δήμο να κάνει γάμους κάθε ημέρα της εβδομάδας αλλά και εκτός δημαρχείου!

Ο τουρισμός γάμου αποτελεί ένα στόχο του δήμου, στην προσπάθεια να διευρύνει το τουριστικό πακέτο και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών που επιθυμούν να συνδυάσουν τον τουρισμό με το γάμο. Η ανάγκη αυτή που αποτυπώνεται και από τους τουριστικούς πράκτορες αποτελεί αίτημα του δήμου, που σε περίπτωση που ικανοποιηθεί, θα σημάνει τον πολλαπλασιασμό των τελετών, άρα και πολλαπλασιασμό των εσόδων του δήμου είτε από το παράβολο των 50-100 ευρώ για το γάμο εντός δημαρχείου και το παράβολο ως και 400 ευρώ για γάμο σε εξωτερικό χώρο. Σήμερα στη δημοτική ενότητα Χερσονήσου τελούνται πάνω από 150 γάμοι ετησίως, ενώ τους 300-400 φθάνουν οι γάμοι στην ευρύτερη περιοχή.

Χαρακτηριστικό, πάντως, του ενδιαφέροντος είναι τα συχνότατα τηλεφωνήματα ενδιαφερόμενων από την Αμερική και την Ευρώπη που ζητούν πληροφορίες για το πώς μπορούν να συνδυάσουν τις διακοπές με το γάμο τους!
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ