2013-03-15 20:23:08
Φωτογραφία για Ποιος φλερτάρει με το παλάτι του Λάκη;
Πρόταση να περιέλθουν στην Περιφέρεια Αττικής οι δημευμένες από το Δημόσιο εγκαταστάσεις της Lak στην Κάντζα, που ανήκουν στον κρατούμενο Λάκη Γαβαλά, κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Σγουρός, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στεγάζονται σε 38 κτήρια, που είναι διασπαρμένα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο και των οποίων τα μισθώματα φθάνουν ετησίως τα 10 εκατ. ευρώ! Την ίδια ώρα, παραμένουν αναξιοποίητα κτίσματα εμβαδού άνω των 20.000 τ.μ. σε οικόπεδο 31.000 τ.μ. που είχε αγοράσει ο Λάκης Γαβαλάς.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, από μία τέτοια κίνηση θα κέρδιζαν όλοι, αφού το ελληνικό Δημόσιο παίρνει τα χρήματα που του οφείλονται, η Περιφέρεια Αττικής λύνει το κτηριακό της πρόβλημα και στεγάζει τις υπηρεσίες της, γλυτώνοντας τα ενοίκια, ο ιδιώτης εξοφλεί τα χρέη του για τα οποία είναι προφυλακισμένος και οι τράπεζες εξασφαλίζουν τα χρήματα που είχαν δανείσει στον επιχειρηματία.

Ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς, εξάλλου, είχε δηλώσει πρόσφατα στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι ήταν έτοιμος να παραχωρήσει την περιουσία του, προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ