2013-03-15 09:30:07
Φωτογραφία για Ντιγκάρ και Τίμοστσουκ για Ολυμπιακό!
Αρκετά ήταν τα ονόματα που περιλάμβανε η λίστα του Φερνάντο Κοσεντίνο στις συναντήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό και ανάμεσά τους φέρονται να είναι οι Ντιγκάρ, Τίμοστσουκ, Μαρίνο και Κάστρο.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά ήδη ξεκίνησε ο «χορός» των ονομάτων για τους Πειραιώτες, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Τα τελευταία που φέρονται να έχουν πέσει στο... τραπέζι των «ερυθρολεύκων» σχετικά με τον «κόφτη» που αναζητούν, είναι εκείνα των Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις και του Ανατόλι Τίμοστσουκ της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον «Γαύρο»!

Όσον αφορά τον πρώτο, είναι το «μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή της γαλλικής ομάδας και σε ηλικία 26 ετών έχει ήδη φορέσει τις φανέλες των Μίντλεσμπρο και Παρί Σ.Ζ. Το συμβόλαιό του με τη Νις λήγει το καλοκαίρι του 2014, αλλά πάγια τακτική των Γάλλων είναι να πουλάνε τους παίκτες τους πριν μπουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους.


Ένα ακόμα πιο ηχηρό όνομά ωστόσο που προτάθηκε από τον Κοσεντίνο, είναι αυτό του Τίμοστσουκ. Ο Ουκρανός διεθνής άσος μπορεί να βρίσκεται αισίως στα 34, ωστόσο είχε γεμάτη σεζόν στην Μπάγερν με 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή χρονιά.

Από εκεί και πέρα όμως ο Αργεντινός μάνατζερ είχε στην ατζέντα του και ονόματα και για «δεκάρι». Εκτός από αυτό του Ρουίς, πρότεινε στον Ολυμπιακό και τον 32χρονο Γκιγιέρμε Μαρίνο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε της Χιλής. Παράλληλα ένας ακόμα παίκτης που βρέθηκε στη λίστα του, ήταν ο δεξιός μεσοεπιθετικός Λούκας Κάστρο της Κατάνια. Πρόκειται πάντως για περίπτωση που θεωρείται αρκετά ακριβή, με τον 23χρονο άσο να έχει στο φετινό Καμπιονάτο 23 συμμετοχές με 4 γκολ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ