2013-03-14 19:52:09
Φωτογραφία για «100% φάουλ, βρώμικο & επικίνδυνο παιχνίδι» (vid)
Ο Κόμπι Μπράιαντ τέθηκε εκτός επ' αόριστο με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και κατηγόρησε τον αντίπαλό του στη φάση, Ντάντεϊ Τζόουνς, πως ευθύνεται για τον τραυματισμό του!

Ο All Star γκαρντ των Λέικερς τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της ήττας στην Ατλάντα(96-92) και χρέωσε το διάστρεμμά του στον αριστερό αστράγαλο στον 32χρονο φόργουορντ των Χοκς.

«Έριξε τον μηρό του και το σώμα του πάνω στο δικό μου κατά το σουτ. Πρόκειται με βεβαιότητα για 100% φάουλ. Βρώμικο κι επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν έχει θέση στο άθλημα» εξήγησε με επιστολή του προς το Yahoo! Sports.

Λίγες ώρες νωρίτερα στα αποδυτήρια της Philips Arena ο ηγέτης της ομάδος του Λος Άντζελες δε μπορούσε «να χωνέψω πως πρέπει να περιμένω ένα χρόνο για να πάρω εκδίκηση (σ.σ. ήταν η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων)».

Ο παίκτης της ομάδος της Ατλάντα δεν άργησε να απαντήσει στις κατηγορίες, αναρτώνοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter πως «το video δε λέει ψέμματα. Ο αστράγαλός του γύρισε στο παρκέ απ' το κλώτσημα του ποδιού, το οποίο τον έβγαλε εκτός ισορροπίας. Δε θα επιχειρούσα ποτέ να τον τραυματίσω».

www.gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ