2013-03-14 19:38:19
Φωτογραφία για Δες τους Κορυφαίους Τενίστες Δωρεάν στη Unibet TV!
Δες ζωντανά και χωρίς συνδρομή, στη Unibet TV τις μάχες των Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Ναδάλ και Μάρεϊ για την κατάκτηση της 1η θέσης στο τουρνουά Indian Wells της Καλιφόρνια.

Το πρώτο 1000άρι ATP World Tour Masters για το 2013 έχει φθάσει στην τελική 8άδα και όλοι οι φίλοι της Unibet μπορούν να δουν εντελώς δωρεάν, από την οθόνη του υπολογιστή τους, τους καλύτερους παίκτες τένις να διαγωνίζονται για τον τίτλο του Indian Wells.

Στο site της Βραβευμένης Σουηδικής εταιρίας θα βρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στοιχήματος για το τένις αφού η Unibet προσφέρει:

Δωρεάν μεταδόσεις όλων των αγώνων του ATP Indian Wells στη Unibet TV.

Το μεγαλύτερο αριθμό live στοιχημάτων ανά αγώνα (3 φορές περισσότερα στοιχήματα από τις άλλες εταιρίες).

Δυνατότητα εξαργύρωσης των ενεργών στοιχημάτων πριν τη λήξη του αγώνα με το Ca$h-In.

Μπόνους εγγραφής €50 για όλους τους νέους παίκτες!


Οι αγώνες για τα προημιτελικά του Indian Wells ξεκινούν σήμερα 14/3 και με τη βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Unibet συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε στατιστικά και πληροφορίες από τις προηγούμενες αναμετρήσεις των 4ων ζευγαριών:

Τόμας Μπέρντικ – Κέβιν Άντερσον (Πέμπτη 14/3, 21:35): Με τη μάχη των αουτσάιντερ ξεκινά η φάση των 8 του Indian Wells. Ο Τσέχος Τόμας Μπέρντικ (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) έχει 5/5 νίκες απέναντι στον Άντερσον και λογικά είναι το μεγάλο φαβορί. Στο τελευταίο τους παιχνίδι που έγινε τον Ιανουάριο για το Australian Open, ο Μπέρντικ επικράτησε άνετα με 3-0 Σετ ,6-3, 6-2, 7-6 (1.68 πληρώνει στη Unibet η νίκη του Μπέρντικ με 2-0).

Ράφαελ Ναδάλ –Ρότζερ Φέντερερ (Παρασκευή 15/3, 04:05): Το ματς που ξεχωρίζει είναι χωρίς αμφιβολία η αναμέτρηση Ναδάλ-Φέντερερ. Οι δύο τενίστες έχουν παίξει κάποια από τα καλύτερα ματς στην ιστορία του αθλήματος και όπως συμβαίνει κάθε φορά, όλοι οι φίλοι του τένις περιμένουν με ανυπομονησία το μεγάλο ντέρμπι. Το σκορ είναι 18-10 υπέρ του Ισπανού αλλά η μεγάλη διαφορά έχει γίνει στις χωμάτινες επιφάνειες (12-2), όπου ο Ναδάλ μέχρι τον τραυματισμό του ήταν αχτύπητος. Στη σκληρή επιφάνεια, σαν αυτή που θα γίνει το παιχνίδι στο Indian Well, προηγείται ο Φέντερερ με 6-5. Η τελευταία νίκη του Φέντερερ μάλιστα είχε γίνει πέρυσι, πάλι στην Καλιφόρνια, που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο (1.85 πληρώνει η νίκη του Ρότζερ Φέντερερ).

Άντι Μάρεϊ- Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο (Παρασκευή 15/3, 18:55): 5 φορές έχουν παίξει αντίπαλοι στο παρελθόν με το Μάρεϊ να έχει 4 νίκες και τον Ντελ Πότρο μόλις 1. Οι 2 αθλητές κάνουν ένα καλό τουρνουά και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα τους από την αρχή της χρονιάς, είναι σε καλή κατάσταση. Ο Μάρεϊ έχει ρεκόρ 10-1 το 2013 και το Ντελ Πότρο 11-3. Σίγουρα όσοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα απολαύσουν κορυφαίο θέαμα αφού και οι 2 κάνουν τις καλύτερες εμφανίσεις τους στην σκληρή επιφάνεια (3.65 πληρώνει η νίκη του Μάρεϊ με 2-1 σετ στη Unibet).

Νόβακ Τζόκοβιτς – Τζο-Γουίνφριντ Τσόνγκα (Παρασκευή 15/3, 18:55): Ο Νόβακ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τσόνγκα στο δρόμο για την κατάκτηση του Indian Wells. O Γάλλος στο παρελθόν είχε το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με το Σέρβο Νο 1 αφού στα πρώτα 8 παιχνίδια είχε 6 νίκες και μόλις 2 ήττες. Στη συνέχεια βέβαια ήρθε ένα σερί 7-0 του Τζόκοβιτς για να φέρει το σκορ στο 9-6 παρόλα αυτά ο Τσόνγκα συνεχίζει να προηγείται στις νίκες στη σκληρή επιφάνεια με 6-5. Παρόλα αυτά ο Τζόκοβιτς που είναι αήττητος ακόμα για το 2013 εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη-πρόκριση (1.38 πληρώνει στη Unibet η νίκη του Τζίκοβιτς με 2-0 σετ).

Παίξε τώρα στοίχημα στη Unibet με €50 Μπόνους! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ