2013-03-14 01:07:03
Φωτογραφία για Ισόβια στον αθίγγανο από τη Βέροια που είχε πετάξει την 21χρονη σύζυγό του από το μπαλκόνι
Έπειτα από μία μαραθώνια συνεδρίαση της οποίας η εκδίκαση διήρκεσε περίπου 12 ώρες εκδόθηκε η απόφαση του... Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τον αθίγγανο από τη Βέροια που κατηγορούνταν ότι πέταξε τη σύζυγό του από το μπαλκόνι αφού νωρίτερα την τραυμάτισε θανάσιμα.

Το περιστατικό είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία της Βέροιας στις 12 Φεβρουαρίου του 2012. Η απόφαση του Δικαστηρίου ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο αθίγγανος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για το εν λόγω κακούργημα.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση η οποία προκαλούσε προβλήματα στη σχέση του με τη γυναίκα του. Υποστήριξε ότι η 21χρονη σύζυγός του πήδηξε μόνη της στο κενό έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί του για την παράλληλη σχέση του.


Κατάμεστη η αίθουσα του δικαστηρίου

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν κατάμεστη από κόσμο. Συγγενείς και φίλοι της άτυχης 21χρονης βρέθηκαν στο δικαστήριο για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία. Στη δικαστική αίθουσα ήταν έντονη η αστυνομική παρουσία για να αποφευχθούν εντάσεις.

Το χρονικό του θανάτου της 21χρονηςΉταν 12 Φεβρουαρίου του 2012 όταν η 21χρονη κοπέλα έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου. Λίγα λεπτά μετά την πτώση άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Βέροιας. «Όταν βγήκα στο μπαλκόνι, την είδα αιμόφυρτη στον δρόμο. Αμέσως κατέβηκα για να τη βοηθήσω. Την έβαλα στο αυτοκίνητο και τη μετέφερα στο νοσοκομείο. Δεν είχε όμως τις αισθήσεις» είχε ισχυριστεί λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν ο νεαρός αθίγγανος. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος της 21χρονης επήλθε από θανάσιμα τραύματα που προηγήθηκαν και όχι από την πτώση. Ο ιατροδικαστής έριξε φως στην υπόθεση και ο νεαρός συνελήφθη και προφυλακίστηκε.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ