2013-03-13 22:35:40
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Μασάντο
Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός Πάουλο Μασάντο αποδοκιμάστηκε την ώρα της αλλαγής του από οπαδούς του Ολυμπιακού(τη θέση του πήρε ο Φουστέρ στο 61΄). Δεν είναι η πρώτη φορά που φίλοι των Ερυθρολεύκων γιουχάρουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Η διοίκηση της ΠΑΕ στήριξε για άλλη μία φορά τον Μασάντο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε:

"Δεν θέλω να σταθώ στο παιχνίδι. Ήταν τυπικής διαδικασίας μετά τη νίκη μας με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Δύσκολα ή εύκολα θα παίρναμε την πρόκριση. Θα σταθώ σε ένα άλλο γεγονός. Επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο θέλω να πω ότι οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να στηρίζουν τους παίκτες που επιλέγει ο προπονητής. Πρέπει να στεκόμαστε δίπλα τους γιατί σε αντίθετη περίπτωση βάλλουμε εναντίον του Ολυμπιακού. Όταν ήμουν παίκτης, η χαρά όλων μας ήταν όταν βγαίναμε στο γήπεδο και ακούγαμε τον κόσμο να φωνάζει τα ονόματά μας. Ένα χειροκρότημα, μας ήταν αρκετό. Δεν γίνεται να δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα σε βάρος της ομάδας και των παικτών μας. Πρέπει να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες και ο κόσμος πρέπει να δεχθεί την ομάδα όπως είναι. Να αποθεώνει την ομάδα και τους παίκτες σε όλο το ματς. Αν αγαπούν τον Ολυμπιακό, που πιστεύω ότι τον αγαπούν, πρέπει όλοι μας να βρισκόμαστε δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή".


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς δήλωσε: «Επειδή έχει παρατραβήξει αυτό το ζήτημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής, όπως και κάθε παίκτης που φοράει αυτή τη φανέλα, έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία είναι ιερή, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού διότι αυτά μέχρι πρότινος γίνονταν σε άλλες ομάδες. Δηλαδή, σε άλλες ομάδες βλέπαμε ποδοσφαιριστές να αποδοκιμάζονται και όλοι οι Ολυμπιακοί χαμογελάγαμε πικρά. Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια. Αυτά που κάποτε τα λέγαμε και κοροϊδεύαμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν λίγο αυτοί που το κάνουν γιατί δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα χωρίς λόγο. Πάνω σε μία πολύ καλή στιγμή, που έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πανηγυρίζουμε. Έχουμε περάσει και στο Κύπελλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοιες καταστάσεις».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Ήμασταν υπερβολικά αργοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν είναι αυτός δεν είναι τρόπος παιχνιδιού. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού. Δεν μου αρέσει να συμβιβαζόμαστε και να παίζουμε επαναπαυμένοι».

Σε ερώτηση αν οι κλειστές άμυνες δυσκολεύουν το έργο του Ολυμπιακού, ο ισπανός τεχνικός υπογράμμισε:«Ναι, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και άμυνες πολύ πιο δυνατές από ότι αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα. Εμείς έπρεπε να έχουμε περισσότερη επιθετικότητα και ένταση. Σήμερα καθίσαμε. Δεν ήμασταν κινητικοί και καθόλου οργανωμένοι».

Ο Μίτσελ αναφερόμενος στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανθρακικό, υποστήριξε: «Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Να περάσουμε τα δύο ματς για να πάμε στον τελικό. Αν όχι θα έχουμε πρόβλημα. Η ημιτελική φάση έρχεται πριν από τα δύσκολα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, κάτι που κάνει τα πράγματα δύσκολα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστόπουλος υποστήριξε:

«Κάποια στιγμή έπρεπε να ιεραρχήσω τα πράγματα και να δώσω προτεραιότητα στους στόχους μας. Διάλεξα το πρωτάθλημα. Κοιτάξτε το ρόστερ που έχουμε, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες . Είναι δύσκολο το να πρωταγωνιστείς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ειδικά μετά από κλήρωση με τον Ολυμπιακό. Κάναμε το rotation για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην επηρεαστούμε και να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης της 5ης θέσης που έχουμε στο πρωτάθλημα».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ