2013-03-13 08:45:03
Φωτογραφία για Ξύλο στο Βόλο για τα ξύλα, μεταξύ δασικού υπαλλήλου και πολίτη
Ένας 45χρονος από τη Δράκεια Πηλίου φέρεται να γρονθοκόπησε έναν υπάλληλο του δασαρχείου Βόλου.

Ο 48χρονος υπάλληλος του Δασαρχείου που φέρεται να χτυπήθηκε με γροθιές από τον 45χρονο από την Δρακεια, και να απειλήθηκε με αλυσοπρίονο,

απέκτησε σκίσιμο στο φρύδι, όπου του έγιναν τέσσερα ράμματα. Πρίν λίγο επέστρεψε από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου είχε πάει για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κλιμάκιο του Δασαρχείου Βόλου, που έκανε έλεγχο για παράνομη διακίνηση καυσόξυλων, εντόπισε ένα αγροτικό αυτοκίνητο να κινείται στους δρόμους, στις 18.30μ.μ. σήμερα το απόγευμα, που φέρεται ότι μετέφερε παράνομα καυσόξυλα.

Οι άνδρες του Δασαρχείου του έκαναν σήμα, αλλά ο άγνωστος άνδρας που οδηγούσε δεν σταμάτησε να συνέχισε την πορεία του. Οι δασικοί υπάλληλοι τον ακολούθησαν και τελικά το αυτοκίνητο σταμάτησε σε κάποιο σημείο του Βόλου. Εκεί κατέβηκαν οι δύο υπάλληλοι, για να τον ρωτήσουν από πού προμηθεύτηκε τα ξύλα, αλλά ο άνδρας άνοιξε την πόρτα και βγήκε. Έπειτα λογομάχησαν με τον 48χρονο υπάλληλο του Δασαρχείου και τον χτύπησε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.


Η Αστυνομία ενημερώθηκε και ο δράστης προσήχθη από την ΟΠΚΕ στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Εκεί βρίσκονται επίσης αυτήν τη στιγμή και οι δυο υπάλληλοι του δασαρχείου.

Μήνυση μπορεί να καταθέσει και ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης.

Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

http://www.e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ