2013-03-12 12:01:30
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΒΡΑΑΜ!
Η ιστοσελίδα "goal.com" παρουσιάζει κάθε εβδομάδα το πρόσωπο της αγωνιστικής σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου και αυτή τη φορά έδωσε την πρώτη θέση στον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Η επιστροφή του αρχηγού του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά από ένα χρόνο, τα δύο γκολ που έβαλε εναντίον της ΑΕΚ, η κατάκτηση του τίτλου από τους ερυθρόλευκους και η αποθέωση που γνώρισε ο διεθνής αμυντικός από τον κόσμο της ομάδας του ήταν στοιχεία που οδήγησαν τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να προβάλλουν ως το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου τον Αβραάμ.

«Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας του στα 88α γενέθλια του συλλόγου. Ξεκάθαρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τα δύο τέρματά του κόντρα στην ΑΕΚ έκλεψε την παράσταση και κερδίζει τον τίτλο του παγκόσμιου ποδοσφαιριστή της εβδομάδας», γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο και καταλήγει «Ο 28χρονος άνοιξε το σκορ στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο 14ο λεπτό και το διπλασίασε με κεφαλιά, δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Ο Αλγερινός ακραίος Τζαμέλ Αμπντούν έκλεισε το σκορ. Συγχαρητήρια στον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έγινε ο 199ος παγκόσμιος ποδοσφαιριστής της εβδομάδας του goal.com».
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Fashion trend: Retro τσάντα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Fashion trend: Retro τσάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ