2013-03-12 11:12:06
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ... ΠΑΛΙΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!
Ο Μίτσελ, ο οποίος έχει ήδη μεριμνήσει να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για τον φετινό τίτλο και να στρέψει την προσοχή τους στη συνέχεια ζητώντας νίκες σε όσα ματς απομένουν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου που είναι ο 2ος στόχος της ομάδας, είχε... κέφια τη Δευτέρα στην προπόνηση στο Ρέντη. Εκτός από το ότι μετείχε σε ασκήσεις που έγιναν έλαβε μέρος και στο εσωτερικό δίτερμα.

Ένα διπλό που έγινε με 4 εναντίον 3 με έναν παίκτη μπαλαντέρ. Ο Μίτσελ με τον Βίκτορ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", είχαν πάρει θέσεις στα πλάγια και οι ποδοσφαιριστές είχαν την επιλογή να τους δώσουν την μπάλα για να βγάλουν πάσα ή και σέντρα, κάτι που έγινε σε ορισμένες περιπτώσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο Ισπανός τεχνικόε και... ξεμούδιασε και θυμήθηκε λίγο τα παλιά και ζητούσε πιο καλά αυτά που ήθελε από τους παίκτες του.

Με άλλα λόγια δεν είχε ενεργό ρόλο αλλά συμμετοχή στο διπλό. Είχε πάρει την θέση του στα πλάγια και βοηθούσε στην ανάπτυξη είτε με τις μπαλιές του είτε με τις σέντρες του, όποτε οι παίκτες έκριναν πως έπρεπε να του δώσουν την μπάλα. Βέβαια δεν παρέλειπε να δίνει και τις απαιτούμενες κατευθύνσεις του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.


Το χαρακτηριστικό της προπόνησης της Δευτέρας ήταν πως οι πιο πολλοί παίκτες έκαναν αποθεραπεία. Στο γήπεδο για το πρόγραμμα βγήκαν μεταξύ άλλων οι Φετφατζίδης, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Σιόβας και οι τερματοφύλακες. Οπότε και δεν μπορεί να εξαχθεί σαφή εικόνα βάση του διτέρματος και δεν έγιναν ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ