2013-03-11 19:03:51
Φωτογραφία για Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του,ανέφερε ο Ρούνεϊ
Ορατό φέρεται να είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του.

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην Αγγλία είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ λόγω όσων έχουν γραφτεί μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την επιλογή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον αφήσει στον πάγκο.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφάτως να ξεκαθαρίζει πως ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει στους "κόκκινους διαβόλους".

Λίγο μετά από αυτή τη δήλωση μεγάλη μερίδα του αγγλικού Τύπου ισχυριζόταν πως θα γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο, το οποίο όμως θα έχει μειωμένες αποδοχές. Ωστόσο, δημοσίευμα του goal.com θέτει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα.

Σύμφωνα με αυτό ο Ρούνεϊ εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του πως είναι πιθανό ν' αποχωρήσει το καλοκαίρι από το "Ολντ Τράφορντ". Αιτία δεν είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο δεν ήταν βασικός, αλλά οι γενικότερες αμφιβολίες που έχει ο 27χρονος για το πόσο τον θέλει πλέον ο Φέργκιουσον, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη φυσική κατάσταση του Ρούνεϊ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ