2013-03-11 19:01:31
Φωτογραφία για Στην επιφάνεια λόγια αποχώρησης του Μουρίνιο
Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με διάλογο που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας Ισπανός δημοσιογράφος. Διαβάστε αναλυτικά τη στιχομυθία τους.

"Χθες στο Βίγκο όταν του ζήτησα την άδεια για κάτι συγκεκριμένο μου αρνήθηκε και όταν επέμεινα μου απάντησε: "Θα είμαι εδώ για δυόμιση μήνες ακόμα, στη συνέχεια μπορείς να κάνεις ό,τι θες, αλλά ως τότε εγώ θα είμαι το αφεντικό". Ο Μουρίνιο δε θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν είτε χάσει είτε κερδίσει".

Αυτά ήταν τα λόγια του Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα, Ισπανού δημοσιογράφου στην εκπομπή "Hoy por Hoy" του "Cadena SER", τα οποία έρχονται σε ολική ρήξη με το ρεπορτάζ του "Onda Cero", αντίπαλου ραδιοφωνικού σταθμού.

Επιπλέον, ο Ντε λα Μορένα ήταν εξίσου αποκαλυπτικός στην εκπομπή της Κυριακής "El Larguero", στην οποία δήλωσε: "Θέλω να ξεκαθαρίσω πως έμαθα την είδηση πριν λίγο καιρό. Ο Μουρίνιο έχει συμφωνήσει από τον Ιανουάριο πως δε θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν ό,τι κι αν συμβεί. Το γνωρίζει και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φυσικά δεν μπορεί να το παραδεχτεί δημοσίως.


Το πρωτάθλημα έχει 11 παιχνίδια ακόμα, όσα κι ο Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Είναι η συμφωνία που υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και δύο μήνες.

Γι' αυτό δεν έχει ασχοληθεί με την προετοιμασία και ούτε τον πείραξε όταν του είπαν ότι η Ρεάλ θα παίξει στην Κίνα το καλοκαίρι, διότι δεν τον ενδιαφέρει. Επίσης, έχει επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Δεν μπορεί να το πει, όμως, διότι είναι η επικοινωνιακή πολιτική της διοίκησης. Δεν επιτρέπει καμία συνέντευξη. Τίποτα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ