2013-03-11 09:49:18
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ... ΑΕΚ Ο ΑΒΡΑΑΜ!
Το πρώτο γκολ μετά από 38 μήνες πέτυχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κόντρα στην ΑΕΚ, με το τελευταίο τελευταίο τέρμα που είχε σημειώσει να είναι ξανά απέναντι στην Ένωση!

Την δεύτερη μόλις φετινή του εμφάνισή στο πρωτάθλημα και πρώτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε την Κυριακή ο διεθνής αμυντικός, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι το καλοκαίρι, με τη ρήξη χιαστών που υπέστη. Η επιστροφή του μάλιστα στο φαληρικό γήπεδο, δεν θα μπορούσε να είχε ιδανικότερη εξέλιξη, αφού ο 28χρονος στόπερ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του (3-0) επί της Ένωσης. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά στην καριέρα του Παπαδόπουλου που σκοράρει δις σε έναν αγώνα, φτάνοντας συνολικά τα δέκα γκολ στην Σούπερ Λιγκ (4 με τον Ολυμπιακό και 6 με τον Άρη).

Το τέρμα με το οποίο άνοιξε δε το σκορ στο χθεσινό ντέρμπι ο αμυντικός των πρωταθλητών, ήταν το πρώτο του μετά από 38 μήνες. Το προηγούμενο ήταν και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ, στις 6 Ιανουαρίου του 2010, σε ένα παιχνίδι όμως που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 2-1, από δύο γκολ του Νάτσο Σκόκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ