2013-03-10 19:36:03
Φωτογραφία για Οι «άσωτοι» του ΠΑΣΟΚ γλυκοκοιτάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Παλιά και προβεβλημένα στελέχη των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που αντιτάχθηκαν στην εφαρμογή του Μνημονίου με αποτέλεσμα να διαγραφούν, κάνουν ...

στενό μαρκάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», το νέο βήμα προσέγγισης εκφράστηκε στη διημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής του Γεράσιμου Αρσένη με το Ievy Economist Institute της Νέας Υόρκης και στο οποίο μετείχαν πολλά πρώτης γραμμής στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση έδωσαν παρών στελ΄χη πρώτης γραμμής από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ όπως οι Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Χάρης Καστανίδης, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης καθώς και ο πρώην βουλευτής, Λάμπρος Μίχος.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πρόσφατη τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη που είπε ότι «φιλοδοξούμε να μεγαλώσουμε την παράταξη της Αριστεράς». Βέβαια, στον αντίποδα υπάρχουν φωνές όπως του Παναγιώτη Λαφαζάνη που λένε ότι η στροφή στη συνεργασία πρέπει να είναι προς το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όχι προς το ΠΑΣΟΚ.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Yπέροχη κατοικία στον Καναδά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Yπέροχη κατοικία στον Καναδά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ