2013-03-10 19:18:47
Φωτογραφία για Έριξε τεσσΑΡΗ και ελπίζει!
Ο Άρης με ηγέτη τον Γιαννιώτα... σκόρπισε με 4-0 τον Λεβαδειακό πήρε βαθμολογική ανάσα και ελπίζει σε «καλύτερες μέρες» παραμονής! Με το... δεξί ο Σούλης Παπαδόπουλος! 

Επιτέλους νίκη για τον Άρη που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο σκορπώντας τον Λεβαδειακό στα τέσσερα. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε πάθος, τσαμπουκά και σε καλή ημέρα τον Γιαννιώτα που πέτυχε δυο γκολ. Επίσης σκόραραν οι Κοέλιο(2’) και Τάτος (80’). Το απόλυτο μηδέν για την ομάδα της Βοιωτίας που εκτός από μια – δύο καλές στιγμές δεν έδειξε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης παρατάχθηκε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Καζναφέρη και αριστερά τον Διαμαντάκο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Πουλίδο και Παπαζαχαρίας. Αμυντικά χαφ οι Κοέλιο και Παπαστεριανός, στις πτέρυγες οι Γιαννιώτας και Διαμαντάκος με τον Τάτο στον άξονα και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.


Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, Μουλόπουλος δεξιά και Μεντί αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λισγάρας και Χοσέμι. Αμυντικά χαφ οι Ζησόπουλος και Κόρμπος στον άξονα ο Ρομέου και στις πτέρυγες οι Ακόστα και Μαχαίρας. Ενώ στη κορυφή της επίθεσης ο Βασιλείου.

Καλησπέρα με γκολ

Στο δεύτερο μόλις λεπτό ο Άρης πέτυχε γκολ με τον Κοέλιο. Ο Γιαννίωτας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά ο Παπαστεριανός με το κεφάλι την έστειλε στο δεύτερο δοκάρι με τον Πορτογάλο μέσο να πετάγεται μπροστά από τον Βασιλείου και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η κραυγή του Κοέλιο ακούστηκε μέχρι τα δημοσιογραφικά «Πάμε γερά» ζητώντας από τον κόσμο στήριξη.

Μπαρουτιασμένοι οι «κίτρινοι»

Οι Θεσσαλονικείς που μπήκαν «τρελαμένοι» στο γήπεδο μετά το γκολ κυκλοφορούσαν με άνεση με τον Σούλη Παπαδόπουλο να ζητάει ηρεμία στο παιχνίδι και σωστές μεταβιβάσεις. Ο Γιώργος Παράσχος από την άλλη ήταν εκνευρισμένος με τις επιλογές των παικτών του. Οι περισσότερες μεταβιβάσεις ήταν λανθασμένες με αποτέλεσμα ν’ αναγκάζονται να τρέχουν περισσότερο για να καλύψουν χώρους.

Παιδικά λάθη

Από λάθος του Χοσέμι ο Άρης έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όμως ο Αγκάνθο δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα σε κενή εστία στα δίχτυα. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων αποτυπώθηκε και στα στατιστικά καθώς στο πρώτο 20λεπτό είχαν πέντε τελικές και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, παρότι η κατοχή της μπάλας ήταν για την ομάδας της Βοιωτίας με 52% έναντι 48% για τους «κίτρινους».

Έπεσε ο ρυθμός

Ο ρυθμός του αγώνα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπεσε κατακόρυφα με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κάνουν κάτι επιθετικά, κυρίως με ατομικά ξεσπάσματα. Στο 38’ μετά από στημένη φάση στο με τον Ακόστα να εκτελεί το κόρνερ και τον Λισγάρα να μην μπορεί από κοντά σε κενό τέρμα να πιάσει για λίγο την κεφαλιά με τον Διούδη να χάνει τη φάση. Οι «κίτρινοι» έριξαν το βάρος αμυντικά προκειμένου να πάνε στα αποδυτήρια με το γκολ του Κοέλιο που μέχρι εκείνη την στιγμή έκανε και την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Γιαννιώτας και 2-0

Καρμπόν με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Άρης πέτυχε γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Γιαννιώτα. Στο 48’ σε μια οργανωμένη επίθεση από τα άκρα ο Παπαστεριανός έκοψε και έβγαλε εξαιρετική σέντρα με τον Γιαννιώτα με προβολή να κάνει το 2-0 για τον Άρη. Ο Παπαδόπουλος το πανηγύρισε το γκολ υψώνοντας τη γροθιά του, ενώ ο Παράσχος εκνευρισμένος έβαλε τις φωνές στους παίκτες του για την ολιγωρία που έδειξαν.

Η χειροβομβίδα του Γιαννίωτα

Η νίκη για τους Θεσσαλονικείς κλείδωσε στο 64ο λεπτό με τον Γιαννιώτα να πετυχαίνει τα δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο για τον Άρη. Μετά από νέο λάθος των παικτών του Λεβαδειακού ο Αγκάνθο έκλεψε τη μπάλα και την πάσαρε στον Τάτο. Ο μέσος του Άρη με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Γιαννιώτα που με ωραία κεφαλιά μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πέτυχε το 3-0. δίνει ουσιαστικά τέλος στο ματς

Η πρώτη «4αρα»

Μπορεί σήμερα να μην είχε πανσέληνο, όμως οι παίκτες του Άρη έπαιζαν σεληνιασμένοι. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν να πιέζουν την εστία του Κυριακίδη για περισσότερα γκολ. Στο 80’ ήρθε το 4-0 με τον Αγκάνθο να βρίσκει ωραία τον Τάτο που με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού

MAN OF THE MATCH: Αυτή την φορά ο Γιάννης Γιαννίωτας δεν ήταν μόνο ντρίπλες. Είχε και ουσία. Ο νεαρός επιθετικός του Άρη πέτυχε δύο γκολ δίνοντας στη ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν οι Θεσσαλονικείς για την παραμονή

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Τα δύο γκολ του Γιαννιώτα ήταν μια ευγενική προσφορά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Λεβαδειακού Χοσέμι και Λισγάρας μάρκαραν με τα μάτια με αποτέλεσμα ο γρήγορος Γιαννιώτας έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «πράσινων».

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μανώλης Παπαστεριανός και ο Ανδρέας Τάτος ήταν εκ’ των κορυφαίων του αγώνα. Ο πρώτος έκοβε, έφτιαχνε, αλλά και έδινε ασίστ, ενώ ο δεύτερος οργάνωσε το παιχνίδι των «κίτρινων» πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.

Η ΓΚΑΦΑ: Μια βδομάδα νωρίτερα γιόρτασαν τα κούλουμα οι παίκτες του Λεβαδειακού πετώντας και τον καθιερωμένο χαρταετό. Τα τρία γκολ που πέτυχε ο Άρης προήλθαν από λάθη των παικτών του Γιώργου Παράσχου.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Γιώργος Κομίνης από την Θεσπρωτία ήταν αρκετά καλός χωρίς να υποπέσει σε κάποιο λάθος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Δεν ξέρουμε αν το ηλεκτροσόκ ήταν η αλλαγή προπονητή, όμως ότι κι αν επηρέασε την ψυχολογία των παικτών αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν 4 γκολ δείχνοντας πως δεν έχει τίποτα τελειώσει. Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη δύσκολη συνέχεια που έχουν οι «κίτρινοι» και τίποτα άλλο. Να μη την πατήσουν και πιστέψουν πως μπορούν εύκολα να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή. Χρειάζεται προσήλωση στο στόχο.

Άρης: (Σούλης Παπαδόπουλος) Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο(68’ Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας, Ζαραδούκας(79’ Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο

Λεβαδειακός: (Γιώργος Παράσχος) Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος(46’ Καγιεχόν), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα(66’ Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας(46’ Ροτζέριο)

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ