2013-03-10 19:17:01
Φωτογραφία για Όταν ο Τόνι Σφήνος έπλενε πιάτα κι έκανε μαθήματα φλερτ στον Γιώργο Παπανδρέου
Με τον showman Τόνι Σφήνο καλεσμένο στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης (06/03) ήταν αναπόφευκτα θεαματικό.

Ο Τόνι Σφήνος βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για την ζωή του στην Νέα Υόρκη, τις πρώτες δουλειές σαν γελαδάρης στο Τορόντο, και pool boy στη Νέα Υόρκη, αλλά και για τις γνωριμίες που τον έβαλαν μέσα στη showbiz και τον εξέλιξαν σε μεγάλο αστέρι.

Αποδεχόμενος τον χαρακτηρισμό "Ιnternational playboy" από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Τόνι Σφήνος μίλησε για τη σχέση του με το γυναικείο φύλο. "Από μικρός ήμουν ζιζάνιο, είχα κάτι με τις γυναίκες. Είχα μια έξαρση, εσωτερική. Μου άρεσε η θηλυκότητα, να φλερτάρω, κάθε φορά δοκίμαζα και ένα άλλο φλερτ", είπε, ενώ παραδέχτηκε ότι τα κόλπα του... έπιαναν.

Ακόμη, μίλησε για την επαφή του με τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος τον συμβουλευόταν τακτικά για τα ερωτικά θέματα, αν και πάντα είχε το μυαλό του στα ποδήλατα, την εποχή που έβγαινε για καφέ στη Ρώμη με τη Brigitte Bardot αλλά και τα μαθήματα τάβλι που έκανε στον Mick Jagger!

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι η πρώτη φορά που έκανε σεξ ήταν γύρω στα 15-16. "Είχαμε τότε στο χωριό τη Μαριγούλα, ήταν τσαχπίνα".

Δες το παραπάνω βίντεο με την απολαυστική συνέντευξη, αλλά και τον Τόνι Σφήνο να μαθαίνει ελληνικούς χορούς στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Πηγή: cosmo
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ