2013-03-08 21:30:24
Φωτογραφία για Αδειοδότηση και Λεωφόρος
Στην άτυπη συνάντηση της «Συμμαχίας» ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει για την αδειοδότηση και οριοθέτησε την επιστροφή στη Λεωφόρο για το τέλος Απριλίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η άτυπη συνάντηση του Δ.Σ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Ο πρόεδρος του σωματείου και της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση, υπογραμμίζοντας πως έχουν βρεθεί χρήματα. Παρόλα αυτά δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και δεν θέλει να διαρρεύσει απολύτως τίποτα την δεδομένη χρονική στιγμή και να δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά.

Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα με την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο. Μια επιστροφή που οριοθετήθηκε για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει σπίτι του, είτε στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με την Βέροια είτε στο πρώτο εντός έδρας των πλέι-οφ, αν καταφέρει να μπει στην πεντάδα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ