2013-03-08 21:24:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε εξέλιξη η παρέλαση των σχολών χορού- Κέφι και ζωντάνια στο κέντρο - Δείτε φωτό
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας η Παρέλαση των Σχολών Χορού της πόλης. Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες παρελάσεις που δίνει τη δική της ιδιαίτερη πινελιά και καταθέτει μια πρωτότυπη άποψη στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Με τις συντονισμένες κινήσεις τους και με χορευτικά βήματα οι σχολές χορού παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με οδηγό ευφάνταστες χορογραφίες γεμάτες ζωντάνια και φρεσκάδα σκορπίζοντας το κέφι και παραδίδοντας μαθήματα υψηλού γούστου σε μια χορογραφημένη παρέλαση με ομοιογένεια και πολύ καλή ροή.

Τα χρώματα, οι στολές, οι ευέλικτες κινήσεις, ο ρυθμός υπό τους ήχους της μουσικής δημιουργούν ένα εξαιρετικό μείγμα και προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που κερδίζει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Καταλήγοντας στην πλατεία Γεωργίου, η παρέλαση των σχολών του χορού παραδίδει τη σκυτάλη στη φάση «Οι Σχολές Χορού Παρουσιάζουν…».


Από την κεντρική σκηνή κάθε σχολή παρουσιάζει ειδικά επιλεγμένες κεφάτες χορογραφίες σε ένα ξεχωριστό χορευτικό πρόγραμμα, που ξεσηκώνει τους θεατές μεταδίδοντας ζωντάνια, φρεσκάδα, παλμό και διασκέδαση, αναπόσπαστα στοιχεία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι σχολές χορούέδωσαν ραντεβού στο πάνω μέρος της οδού Αγίου Νικολάου, κάτω από τις σκάλες άρχισε στις 20.00 ακολουθώντας τη διαδρομή Αγίου Νικολάου, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Πλατεία Γεωργίου.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου.

Συμμετέχουν οι σχολές:

Γεωργία Βούλγαρη

Ελευθερία Τσαφούλια School of dance

Μίνα Παναγιωτοπούλου-Keep Dancing

Νικολίτσα Δερματοπούλου-Fuego

Γαβριέλα Καραζάνου–Χορόπολις

Ρέτσα Μαρία-Dance Club Patras

Ανδριάνα Ντάρμα

Μπετίνα Κάτσενου

Ιωάννα Ζαχαροπούλου–Χοροέκφραση

Παναγιώτης Κατσίκης

Ελένη Ανδριοπούλου-Dirty Dancing

Πάτρικ Κοουτζιέσκι-Αthletic dance studio

Κατερίνα Σταυροπούλου

Πόλυ Γιαννακοπούλου

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ