2013-03-08 21:20:03
Φωτογραφία για ΦΡΑΓΚΙΑΣ : ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ
Στην χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού να ξεφύγει στο σκορ με την τεχνική ποινή που κέρδισε και στην χαμένη ψυχολογία στη συνέχεια απέδωσε την ήττα των ερυθρόλευκων από την Μπαρτσελόνα ο Βασίλης Φραγκιάς.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα κι ενώ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο, ο Ολυμπιακός αστόχησε σε τέσσερις συνεχόμενες βολές μετά από τεχνική ποινή που κέρδισε και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Φραγκιάς στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", αυτό ήταν το κομβικό σημείο της ήττας.

Βέβαια, ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόσου πιστεύει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν την ποιότητα να πάρουν την νίκη μέσα στην έδρα της Σιένα και να μπουν γερά στο κόλπο του Final-4 στο Λονδίνο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου»:

Για την ήττα του Ολυμπιακού: «Αυτά τα ματς κρίνονται σε κάποιες λεπτομέρειες. Το κομβικό σημείο ήταν η τεχνική ποινή, όπου ο Ολυμπιακός μπορούσε να ξεφύγει με τις τέσσερις βολές που είχε να εκτελέσει
. Ωστόσο, δεν το εκμεταλλεύτηκε, έχασε την ψυχολογία και οι Καταλανοί πήραν την νίκη. Θεωρώ πως δίκαια επικράτησαν οι Ισπανοί, καθώς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός δύσκολα τρώει 90 πόντους στην άμυνά του. Τα ψηλά κορμιά έκαναν την διαφορά. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός αμυντικά, δεν μπόρεσε να τρέξει στον αιφνιδιασμό, ενώ είχε κακό ποσοστό στα τρίποντα. Κι όλα αυτά την ώρα που η Μπαρτσελόνα ήταν σε εξαιρετική μέρα στα σουτ».

Για το αν μπορεί να φτάσει στο Final-4 ο Ολυμπιακός: «Πριν δύο μήνες, ο Ολυμπιακός ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, όμως πλέον δεν ισχύει. Δεδομένα, έχει την ποιότητα να κερδίσει την Σιένα στην Ιταλία και να γίνει το φαβορί για την δεύτερη θέση. Αν καταφέρει να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, τότε έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο Final-4 του Λονδίνου. Τα πάντα θα κριθούν στο κατά πόσο θα είναι σε καλό βράδυ οι προσωπικότητες των κάθε ομάδων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ