2013-03-08 20:30:05
Φωτογραφία για «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» ΣΤΟ ALL STAR GAME
Στα βοηθητικά προπονητήρια του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας θα λειτουργήσει «μπασκετικό χωριό» που θα είναι... σημείο επαφής στο All Star Game της Πάτρας.

«Σημείο επαφής με τις ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ θα αποτελέσει το «μπασκετικό χωριό», το οποίο θα εγκατασταθεί στα βοηθητικά προπονητήρια του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας. Η λειτουργία του εντάσσεται στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του ALL STAR GAME ΟΠΑΠ 2013.

Παίκτες των ομάδων θα υπογράφουν αυτόγραφα στους επισκέπτες, ενώ στον ίδιο χώρο θα γίνουν οι βραβεύσεις στους νικητές του τουρνουά “3on3”, το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής του Ελληνικού μπάσκετ.

Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς ο χώρος θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το κλειστό γήπεδο όπου θα φιλοξενηθούν οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του ALLSTARGAMEΟΠΑΠ (θα έχει χωριστή είσοδο-έξοδο).

Ο χώρος επαφής των ομάδων της Basket League ΟΠΑΠ με το κοινό θα λειτουργήσει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 από τις 10:00-20:00 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 από τις 11:00-21:00».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ