2013-03-08 17:02:04
Φωτογραφία για Έρχεται το νέο Galaxy Note 3! [Video]
Η Samsung προχωρά δυναμικά στα επόμενα της βήματα και πολύ σύντομα όπως όλα δείχνουν θα λανσάρει στην αγορά το Galaxy Note 3, το οποίο... θα αποτελέσει το νέο phablet της εταιρείας το οποίο ουσιαστικά θα είναι και ο ανταγωνιστή του νέου iPad!

Η νέα συσκευή αναμένεται να έχει μεγάλη οθόνη 5.9 ιντσών, ενώ η οθόνη θα είναι OLED με ενσωματωμένο το νέο οχταπύρηνο επεξεργαστή Exynos μαζί με κορυφαία κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς.

Ο νέος επεξεργαστής αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στις νέες συσκευές της Samsung όπως στο νέο Galaxy S4 και το νέο Note 3 που αναμένονται στην αγορά το επόμενο διάστημα.

Ο Exynos 5 Octa βασίζεται στην αρχιτεκτονική big.LITTLE της ARM και περιλαμβάνει ένα συνδυασμό τεσσάρων πυρήνων υψηλής απόδοσης Cortex-A15 και άλλο έναν συνδυασμό με πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης Cortex-A7.

Σύμφωνα με τη Samsung ο νέος οχταπύρηνος επεξεργαστής προσφέρει 70% περισσότερη αυτονομία από τους σημερινούς επεξεργαστές παρά το γεγονός ότι είναι 2 φορές πιο γρήγορος Αναμένονται εξελίξεις γύρω από το θέμα,όμως το σίγουρο είναι ότι η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Banofee
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Banofee
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ