2013-03-08 13:20:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Αρχίζουν σήμερα τα Μπουρμπούλια - Τιμή εισιτηρίου-ποτού
Τα Μπουρμπούλια, οι καταξιωμένοι και ιστορικοί χοροί, έθιμο αναπόσπαστο με την παράδοση του Πατρινού Καρναβαλιού αρχίζουν από την Παρασκευή 8 Μαρτίου και για τέσσερις βραδιές εγγυώνται συναρπαστικές συναντήσεις γεμάτες μυστήριο, κέφι, περιπέτεια και καρναβαλική διάθεση. Τα μπουρμπούλια φέτος θα πραγματοποιηθούν στη Σεμέλη στο κάτω μέρος στην πλατεία Γεωργίου.

Το πρώτο Μπουρμπούλι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 21.00, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα τρία, την Κυριακή 10, την Τετάρτη 13 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00.

Υπεύθυνη για το κέφι και τη διασκέδαση των φανατικών φίλων των χορών θα είναι η Ορχήστρα Θεοδώρου με μουσικούς και τραγουδιστές, που θα παρουσιάσει ένα χορευτικό ρεπερτόριο ελληνικών, ξένων, αποκριάτικων παραδοσιακών κομματιών, αλλά και ρετρό.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τις κυρίες με τα μαύρα ντόμινο και τις μαύρες μάσκες και τους ανυποψίαστους αμεταμφίεστους άνδρες

Τιμή εισιτηρίου για τους άνδρες: 8 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ποτού, δωρεάν για τις κυρίες με μαύρα ντόμινο. Τιμή ποτού: 5 ευρώ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ