2013-03-08 13:19:05
Φωτογραφία για Έντονες φήμες για τράμπα Ρούνεϊ με Ρονάλντο!!-Διαψεύδει ο Φέργκιουσον
Τα αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τράμπα μεταξύ των δύο παικτών. Ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με τις τελευταίες του δηλώσεις, φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο Μάντσεστερ και την επόμενη χρονιά.

Η κίνηση του Ρονάλντο, να μην πανηγυρίσει το γκολ του, στο ματς ενάντια στην Μάντσεστερ έδειξε την αγάπη του Πορτογάλου προς την πρώην ομάδα. Το κοινό τον υποδέχθηκε με μηνύματα λατρείας στο γήπεδο, κάτι που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο κι από τον ίδιο, ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του.

Από την άλλη, ο Φέργκιουσον κράτησε στον πάγκο στην αρχή του παιχνιδιού τον Ρούνεϊ, δείχνοντας έτσι πως οι μέρες του Άγγλου στο Μάντσεστερ μετρούν αντίστροφα. Πλέον, ένα ποσό γύρω στα 28 με 35 εκατομμύρια ευρώ, ψάχνει ο Σερ Άλεξ ώστε να αφήσει τον Άγγλο να φύγει από την ομάδα, σε αντίθεση με τα 46 που είχε θέσει ως όριο τους προηγούμενους μήνες.


Αν ο Κριστιάνο επιστρέψει στο Μάντσεστερ, οι κόκκινοι διάβολοι θα αποκτήσουν μια πολύ ισχυρή επιθετική γραμμή. Ήδη Φαν Πέρσι και Γουέλμπεκ είναι δυνατά χαρτιά στα χέρια του Σερ Άλεξ και σε συνδυασμό με τις ικανότητες του Ρονάλντο, η ομάδα θα είναι πλέον πανίσχυρη.

Βέβαια, το να πάρει μεταγραφή ο Ρούνεϊ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς ο μισθός του είναι αρκετά μεγάλος, ακόμα και για συλλόγους όπως η Ρεάλ. Σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Μάικλ Όουεν, "μόνο Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Σίτι, Τσέλσι και Παρί, μπορούν να αντέξουν οικονομικά το συμβόλαιο του Ρούνεϊ".

Ο μόνος τρόπος να βρει υποψήφιους αγοραστές για το Ρούνεϊ η Μάντσεστερ λοιπόν, είναι να μειώσει αισθητά την τιμή πώλησής του. Έτσι ίσως να παρακινηθούν περισσότεροι σύλλογοι για την απόκτησή του, και να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα σε τιμή αγοράς και συμβόλαιο του παίκτη.

Διαψεύδει ο Σερ Άλεξ

Ο Σερ Άλεξ, ήρθε να διαψεύσει με τις δηλώσεις του όμως όλη τη συζήτηση γύρω από το όνομα του Ρούνεϊ: "Όλα αυτά που γράφετε στις εφημερίδες είναι για τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει θέμα με τον παίκτη και μάλιστα θα παίξει την Κυριακή", δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Όσο για το γεγονός ότι δεν τον ξεκίνησε βασικό στο ματς με τη Ρεάλ, απάντησε:"Έμεινε εκτός καθαρά για λόγους τακτικής". Ενώ στην ερώτηση για το αν θα ξεκινήσει στον επόμενο αγώνα της ομάδας του Μάντσεστερ, δήλωσε: "Γιατί να βοηθήσω τους αντιπάλους μου, αποκαλύπτοντας τους την τακτική που θα παίξουμε;"

Τώρα αν αυτές οι δηλώσεις του Σερ Άλεξ αντικατοπτρίζουν όντως την πραγματικότητα, ή αν ο κόουτς απλά δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, θα το μάθουμε στους επόμενους μήνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ