2013-03-08 13:14:53
Φωτογραφία για Πολλά τα σενάρια για Ρούνεϊ με Μπάρτσα,Ρεάλ,Σίτι
Ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα, αλλά όπως φαίνεται θα μείνει με την... όρεξη. Διαβάστε τι λέει ο αγγλικός Τύπος για το θέμα αποχώρησης του 27άχρονου άσου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει προκύψει θέμα με την παραμονή του Γουέιν Ρούνεϊ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο 27άχρονος άσος δεν είναι πλέον το πρώτο βιολί στην επίθεση της ομάδας ειδικά μετά την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Αν σε αυτό συνδυάσουμε και το πρόβλημα με τα κιλά που είχε ο Ρούνεϊ πριν λίγους μήνες, τότε το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ο Άγγλος άσος μόνο αρνητικός δεν είναι σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως, σχεδόν, όλοι οι πιθανοί προορισμοί που θα ήθελε να πάει δεν είναι και τόσο... "ζεστοί".

Ας δούμε τι αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Daily Mirror: Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντζέκο το καλοκαίρι για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την απόκτηση του Ρούνεϊ, με δεδομένο πως ο Λεβαντόφσκι θα πάει στην Γιουνάιτεντ. Τριπλή τράμπα δηλαδή με αρκετά εκατομμύρια ευρώ ανάμεσα.


The Sun: Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κινηθεί για τον Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά θα προσπαθήσει να κλείσει έναν εκ των Καβάνι, Φαλκάο

Daily Star: Ο σταρ της Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ έχει σαν στόχο να πάει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Θα τα καταφέρει όμως;

Daily Mail: Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν θα κινηθούν για τον  Γουέιν Ρούνεϊ το καλοκαίρι, παρά τα όσα λέγονται.

The Daily Telegraph: Ο Ρούνεϊ θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα, αν φύγει από την Γιουνάιτεντ, όμως οι ελπίδες του είναι ελάχιστες λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από την ισπανική ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ