2013-03-07 16:40:04
Φωτογραφία για Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων της Εταιρείας ΑΓΝΟ
Με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων της Εταιρείας ΑΓΝΟ, συναντήθηκε πρωινές ώρες σήμερα ο Δήμαρχος Λαγκαδά, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις μέχρι σήμερα κινητοποιήσεις τους ενάντια στην υπαγωγή της εταιρείας στο Άρθρο 99 και ζήτησαν την συμπαράσταση της Διοίκησης στις μελλοντικές τους ενέργειες.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τους και θέλοντας να αποτραπεί, όπως δήλωσε, μια νέα υποβάθμιση που θα επιφέρει στην περιοχή μας η μαζική απόλυση εργαζομένων και η διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου, διαβεβαίωσε για την στήριξη της Διοίκησης σε κάθε νέο αγώνα του Σωματείου.

Στο τέλος της συνάντησης και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τους Δημάρχους Βόλβης και Ωραιοκάστρου κ.κ. Γαλαμάτη και Σαραμάντου αποφασίστηκε από κοινού, η συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης την Τρίτη 12/03/2013 από τις 12:00 έως και τις 13:00 μ.μ., προκειμένου να ακουστούν με τον πλέον ηχηρό τρόπο οι δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων συνδημοτών μας
. Ακολούθησε ενημέρωση του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης από τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος μετέφερε στον κ. Καράογλου την αγωνία τόσο των εργαζομένων για την επιχειρούμενη απόλυσή τους , όσο και των παραγωγών της περιοχής μας που διέθεταν τα προϊόντα τους στην Εταιρεία και παραμένουν για μήνες απλήρωτοι.

Το επόμενο διάστημα και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαγκαδά, θα ακολουθήσει η μετάβαση του ίδιου με εκπροσώπους του Σωματείου και παραγωγών της περιοχής μας, συνοδεία και του κ. Θεόδωρου Κράογλου στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας κ.κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη και Ιωάννη Βρούτση, για τα αιτήματα των εργαζομένων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λουκέτο στο 90% των ΠΑΕ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λουκέτο στο 90% των ΠΑΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ