2013-03-07 16:31:57
Φωτογραφία για «Βλέπει» βάθρο στην Αυστραλία ο Domenicali
Με αισιοδοξία προσεγγίζουν την φετινή σεζόν που ξεκινά στις 17 του μηνός στην Αυστραλία, οι άνθρωποι της Ferrari.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της Scuderia, είναι οι δηλώσεις του επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali, που τονίζει πως θα είναι πολύ καλό να ξεκινήσει η χρονιά με παρουσία στο βάθρο του Albert Park.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η Ferrari θα δώσει τη μάχη για το Πρωτάθλημα μέχρι το τέλος εκτός και αν κάποιος κάνει εξαιρετική δουλειά. Ένα βάθρο στην Αυστραλία θα ήταν μια καλή αρχή πάνω στην οποία θα μπορέσουμε να στηριχτούμε για τη συνέχεια της χρονιάς. Εκτός από την απόδοση του μονοθεσίου η δουλειά που γίνεται στην αεροδυναμική σήραγγα μας δίνει ελπίδες στο αεροδυναμικό κομμάτι, το οποίο αποτελεί το 90% της συνολικής απόδοσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος ιδίως μετά της αλλαγές που κάναμε πέρσι», δήλωσε ο Domenicali.

«Νομίζω ότι το να βγάλουμε συμπεράσματα μετά τις κατατακτήριες στην Αυστραλία θα ήταν πρόωρο διότι είναι μόλις η αρχή ενός πολύ μεγάλου ταξιδιού το οποίο ολοκληρώνεται το Νοέμβριο. Περιμένω να δω τις ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή στο Sao Paulo να έχουν έναν καλό αγώνα στη Μελβούρνη, ίσως όμως με ελαφρώς μειωμένη τη διαφορά από τους υπόλοιπους, κάτι το οποίο ελπίζουμε», πρόσθεσε ο Ιταλός.

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η διαφάνεια στο στυλ σας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η διαφάνεια στο στυλ σας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ