2013-03-07 15:48:04
Φωτογραφία για Τα γυρίζει ο Τερλέγκας για το νησί: Το είχα κλείσει, αλλά δεν το πλήρωσα ποτέ!
Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά ο Βασίλης Τερλέγκας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το νησί που λέγεται ότι αγόρασε και πούλησε στον Εμίρη του Κατάρ.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ακούστηκαν.

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να αγοραστεί ένα νησί. Χρειάζεσαι χρόνο, άδειες και τρομερή γραφειοκρατία. Υπουργεία και δασαρχεία πρέπει να υπογράψουν. Σε συνέντευξή μου είπα ότι το αγόρασα και θα δω τι θα κάνω. Πίστευα ότι θα μου έφερναν τα χαρτιά από τα υπουργεία, αλλά αργούσαν, έναν, δυο χρόνια» είπε ο τραγουδιστής στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν έδωσα προκαταβολή. Μου είχαν πει πως θα έπρεπε να πληρώσουμε και να λαδώσουμε για να μας δώσουν τα χαρτιά νωρίτερα. Εγώ όμως ένιωθα μέσα μου ότι το είχα αγοράσει. Πού να φανταστώ ότι χρειάζεται τέτοια γραφειοκρατία και να περάσει από τριάντα υπουργεία. Οι άδειες μου έλεγαν ότι βγαίνουν σε τρεις το πολύ τέσσερις μήνες Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δώσει χρήματα και εκείνο το 1995 κόστιζε 15.000.000 δραχμές. Δεν το αγόρασα τελικά ποτέ, λόγω της γραφειοκρατίας. Το νησάκι πριν τον εμίρη του Κατάρ άνηκε στην Ιθάκη και όχι σε εμένα. Μακάρι να ήταν τα πράγματα αλλιώς και να είχα πάρει εγώ το νησί. Δεν θα το πουλούσα εγώ και θα έβαζα πάνω μια ελληνική σημεία και δεν θα το έδινα σε κανέναν».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ