2013-03-07 13:20:23
Φωτογραφία για Θέλει το Γιουρόπα Λιγκ ο Νταβίντ Λουίζ
Ο Νταβίντ Λουίζ εξέφρασε την επιθυμία του για κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι.

Ενόψει του αγώνα με την Στεάουα για την φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Τσέλσι Νταβίντ Λουίζ εξέφρασε, με δηλώσεις του, την επιθυμία για κατάκτηση του τροπαίου από την Τσέλσι.

Η πιθανή κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ θα αποτελέσει την συνέχεια των περσινών τροπαίων που πήρε η Τσέλσι του Κυπέλλου Αγγλίας και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά την περσινή σεζόν κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο, ο πρώιμος αποκλεισμός του από τους ομίλους της διοργάνωσης την έστειλε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Νταβίντ Λουίζ βλέπει την παρουσία της Τσέλσι στον θεσμό ως πρόκληση και μία ευκαιρία για κατάκτηση του τροπαίου που μπορεί να μην έχει την αίγλη του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν παύει να είναι μία διοργάνωση με ανταγωνιστικές ομάδες.

"Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο. Έχω την δίψα για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό πιστεύω ότι ισχύει για τους συμπαίκτες μου. Η Τσέλσι είναι μεγάλος σύλλογος και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε", δήλωσε ο Λουίζ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ