2013-03-07 11:48:25
Φωτογραφία για Αγώνας επιπέδου φάιναλ-4 στο Φάληρο
Αγώνας επιπέδου φάιναλ-4 θα διεξαχθεί απόψε στο ΣΕΦ, με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό να υποδέχεται την ομάδα που πέρυσι είχε αποκλείσει στα ημιτελικά, στο δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου τους, που με νίκη απόψε θα έρθει πιο κοντά ενώ σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ελπίδα ακόμη και για την πρωτιά. Οι πρωτοπόροι του 6ου ομίλου όμως είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου και δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να παίξουν απλώς τον αγώνα και να φύγουν αλλά για να νικήσουν και να διασφαλίσουν την κορυφή, αφού θα έχουν τελειώσει με το δυσκολότερο παιχνίδι τους στη φάση των «16».

Στον πρώτο γύρο οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει 76-68 τον Ολυμπιακό, που αν πάει ρεβάνς απόψε θα έχει σημειώσει την έκτη συνεχή νίκη του στην Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Πέρκινς.

Το πρόγραμμα:

5ος ΟΜΙΛΟΣ: Άλμπα Βερολίνου-Αναντολού Εφές 86-91, Μπάμπεργκ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 58-78, Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (7/3), Ουνικάχα Μάλαγα-Παναθηναϊκός (8/3)

6ος ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (21:45, 7/3), Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3), Μπεσίκτας-Κάχα Λαμποράλ (8/3), Κίμκι-Σιένα (8/3)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΦΠΑ του…ταβερνιάρη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΦΠΑ του…ταβερνιάρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ