2013-03-07 07:27:03
Φωτογραφία για Υπέρκομψες στην εγκυμοσύνη!
Όποιος είπε ότι εγκυμοσύνη και μόδα απέχουν πολλά χιλιόμετρα, έκανε μεγάλο λάθος. Οι καλύτεροι 9 μήνες του γυναικείου κύκλου ζωής πρέπει να αναδεικνύονται με τον πιο γλυκό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο. Παραδειγματίσου από τις σταρ του Χόλυγουντ για να μάθεις πώς μπορείς και εσύ να διατηρήσεις το στυλ σου ακόμα και στο πιο προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης σου.

Ζιζέλ

Η απόδειξη ότι οι έγκυες γυναίκες δεν χρειάζεται να χάνουν το προσωπικό τους στυλ ούτε κατά τη διάρκεια της κύησης. Η ροκ μαμά, συνδυάζει τέλεια το μαύρο παντελόνι, τα biker boots και το μαύρο δερμάτινο τζάκετ της, με ένα φαρδύ t-shirt με στάμπα. Μη φοβηθείς να κάνεις και εσύ το ίδιο. Ακόμα και αν πλέον δεν σου κάνουν ούτε τα παπούτσια σου, επένδυσε σε κομμάτια που είναι του στυλ σου σε μεγαλύτερο μέγεθος, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις ρούχα που είναι αποκλειστικά για εγκυμοσύνη και δεν σε εκφράζουν καθόλου.


Σιέννα Μίλερ

Το απόλυτο fashion icon κατάφερε να κρατήσει επάξια τον τίτλο της ακόμα και τους τελευταίους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της. Εδώ, επέλεξε να φορέσει ένα ριχτό και άνετο φόρεμα συνδυασμένο με ένα κλασικό μαύρο σακάκι. Τη διαφορά στο σύνολο της κάνει η ελαστική ζώνη που έχει προσαρμόσει τέλεια κάτω από την κοιλιά της, με σκοπό να προβάλλει με τον πιο όμορφο τρόπο την εγκυμοσύνη της. Τα πολλά αξεσουάρ λείπουν από την εμφάνιση της με μόνη εξαίρεση τη μοβ τσάντα της.

Μπιγιονσέ

Αν προετοιμάζεσαι να γίνεις μανούλα και έχεις μια επίσημη έξοδο, μη διστάσεις να εμπνευστείς από τη ντίβα της ποπ. Σε δημοφιλή μουσικά βραβεία η Μπιγιονσέ έδωσε το παρόν παρ’ ότι ήταν έγκυος και επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα σε φαρδιά γραμμή και έντονο χρώμα. Τα μονόχρωμα κομμάτια είναι η καλύτερη επιλογή για τέτοιου είδους περιστάσεις αφού το σύνολο τραβάει την προσοχή χωρίς να τονίζει τα παραπάνω κιλά. Η σταρ πόνταρε σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια για να δημιουργήσει ένα αριστοκρατικό και μοντέρνο λουκ.

Κλόντια Σίφερ

Αν νιώθεις άνετα με το σώμα σου, μη διστάσεις να φορέσεις εφαρμοστά κομμάτια ακόμα και αν βρίσκεσαι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Εμπνεύσου από το σύνολο της Κλόντια Σίφερ που επιλέγει ένα κομψότατο εφαρμοστό φόρεμα και το συνδυάζει με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρα φλατ παπούτσια. Δώστε ένα πιο επίσημο τόνο στο σύνολο, προτιμώντας αξεσουάρ σε αποχρώσεις του χρυσού και του χαλκού.

Βικτόρια Μπέκαμ

Εντάξει, ξέρω… δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα εγκύου ωστόσο μπορούμε να «κλέψουμε» μια ιδέα από το στυλιστικό της οπλοστάσιο. Ανάλαφρο, άνετο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, το κομμάτι που διάλεξε θα ταίριαζε σίγουρα σε κάθε μέλλουσα μαμά. Ο φιόγκος που βρίσκεται στο κέντρο του φορέματος προσδίδει ένα γλυκό χαρακτήρα στο outfit χωρίς να το κάνει υπερβολικό.

Χάιντι Κλούμ

Το τοπ μόντελ, έχοντας γίνει 4 φορές μανούλα ξέρει πολύ καλά πλέον πώς να ντύνεται χαλαρά αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα σε κάθε περίοδο της ζωής της. Για μια καθημερινή βόλτα κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης, η Χάιντι έκανε την καλύτερη επιλογή. Ένα μάξι φόρεμα με λάστιχο κάτω από τη μέση, και ένα βαμβακερό ζακετάκι, καταφέρνουν να χαρίσουν άνεση και στυλ στο μοντέλο λίγο πριν γίνει για 4η φορά μαμά.

Μιράντα Κερ

Η όμορφη μανούλα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε πολλές stylish χαλαρές εμφανίσεις. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν «πτόησε» ούτε στιγμή το προσωπικό της γούστο. Ένα πολύ απλό μαύρο φόρεμα, οι μαύρες μπαλαρίνες της και ένα τύπου military πανωφόρι που φτάνει μέχρι τους γοφούς, καταφέρνουν να κρατήσουν το μοντέλο εντυπωσιακό μέσω της απλότητάς τους. Τη διαφορά στο σύνολο κάνει το καπέλο της Μιράντα Κερ, που βοηθάει και στην «έξυπνη απόκρυψη» της… κατεβασμένης ρίζας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ