2013-03-07 07:08:04
Φωτογραφία για H πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τοπικά θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου. Στις βόρειες περιοχές της Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν και στο Ιόνιο.

Βροχές με πιθανότητα καταιγίδας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Βροχές περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε βόρειους με την ίδια ένταση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ