2013-03-06 10:15:06
Φωτογραφία για Καμμένος: Ο Παπανδρέου θέλει γλάστρες με ναρκωτικά στα μπαλκόνια των Ελλήνων
Φωτιές άναψε στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο περί ναρκωτικών, αφού μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Ελληνες και τη Χρυσή Αυγή με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος είπε πως το άρθρο 29 οδηγεί στην αποποινικοποίηση της καλλιέργειας χασίς και συμπλήρωσε σε έντονο ύφος πως αυτό ήταν μια πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος ήθελε γλάστρες στα μπαλκόνια των σπιτιών. «Είδα στην αίθουσα πολιτικό που πριν από 15 χρόνια έλεγε για γλάστρες στα σπίτια και τότε κατάλαβα και έψαξα το νομοσχέδιο. Είδα τον Γιώργο Παπανδρέου, που ήρθε να χειροκροτήσει την άποψή του, που ψηφίζεται σήμερα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ας καταγραφεί σαν μια νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έναντι ημών, που τότε υποστηρίζαμε ότι αυτό θα οδηγήσει στο θάνατο πολλά παιδιά».

Στον Πάνο Καμμένο ανέλαβε να απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης λέγοντας πως «το άρθρο 29 ουσιαστικά επαναλαμβάνει προ-υφιστάμενες διατάξεις και δεν φέρνει κάτι καινούργιο». Η απάντηση από τον Πάνο Καμμένο ήταν «χαίρομαι που είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παπανδρέου, ο τότε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ».

Την ευκαιρία όμως για κόντρα δεν άφησε να πάει χαμένη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας: «Είχαμε να πούμε πολλά στον κ. Παπανδρέου. Δεν είναι όμως εδώ. Φαίνεται ότι πήγε να ποτίσει τις γλάστρες».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ