2013-03-06 10:02:09
Φωτογραφία για Γαρίδες ινδικές
και λιγάκι καυτερές!

Υλικά

Για 4 άτομα

1-2 κουταλιές ηλιέλαιο1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουταλάκι κάρρυ

1 κουταλάκι τσίλι

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

4 φετούλες φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένες

1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια

400 γρ. γαρίδες ξεφλουδισμένες

1 κουταλιά της σούπας στραγγιστό γιαούρτι

Εκτέλεση Συνταγής

Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο σ'ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κάρρυ με το τσίλι και το τζίντζερ και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να γίνουν μια σφιχτή πάστα.Ρίχνουμε στο τηγάνι τις ντομάτες μαζί με λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε από πάνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι και σερβίρουμε τις γαρίδες συνοδεύοντας με ρύζι μπασμάτι. Καλή σας όρεξη!

www.toarkoudi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ