2013-03-06 00:40:07
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ... ΦΟΥΣΤΕΡ ΒΑΣΙΚΟ!
Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι το νέο πρόσωπο που σκέφτεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε ενδεκάδα την Τρίτη όμως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ με τον Φουστέρ στον άξονα για να μείνει εκτός είτε ο Γκρέκο είτε ο Μασάντο και τους Αμπντούν και Βλαχοδήμο στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δείχνει να είναι σε πιο καλή κατάσταση πλέον και ανυπομονεί να πατήσει ξανά χορτάρι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού που τον έχει σε αρκετά μεγάλη εκτίμηση έχει στο μυαλό του να του δώσει την ευκαιρία να παίξει βασικός ή ως αλλαγή για να δει σε τι επίπεδο ετοιμότητας είναι αυτήν την περίοδο.

Πάντως ο Φουστέρ έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο να βρει ξανά τα πατήματά του. Επίσης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι ξανά βασικός με τον Ολυμπιακό ενώ στον αγωνιστικό σχεδιασμό υπάρχουν για τον άξονα οι Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο και Μασάντο.

Στο μεταξύ στην προπόνηση της Τρίτης ο Μίτσελ μάζεψε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε για περίπου δύο λεπτά. Εκτός από μια αναφορά για το ματς με την ΑΕΚ τους ανέλυσε το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν στην προπόνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ