2013-03-06 00:36:03
Φωτογραφία για Με τον Πρόεδρο της κρατικής τηλεόρασης συναντήθηκε η Ε. Ράπτη
από το Γραφείο Τύπου

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, ως συντονίστρια της εκστρατείας... «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 με τον Πρόεδρο της κρατικής τηλεόρασης κ. Τζώνη Καλημέρη.

Η κ. Ράπτη, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΡΤ για την εκστρατεία ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ στο πλαίσιο μιας μεγάλης πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ολόκληρης της κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Ράπτη και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ συζήτησαν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η κρατική τηλεόραση να στηρίξει αυτή την εκστρατεία ώστε να πολλαπλασιαστεί το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης από την πλευρά του ανταποκρίθηκε θετικά στην πρωτοβουλία της κ. Ράπτη και τη διαβεβαίωσε πως η κρατική τηλεόραση θα στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας, η κ. Ράπτη θα συναντηθεί αύριο στις 12.00 με την επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ