2013-03-05 22:24:56
Φωτογραφία για ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΤΡΟΜΠΝΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ
Πιθανότητες να κλείσει στον Ολυμπιακό δίνει το περιβάλλον του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τσεχία δεν αναμένεται να συνεχίσει και του χρόνου στο Αμβούργο.

Ο ατζέντης του πρώην τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Βίκτορ Κόλαρ, έχει δεχθεί αρκετό πρέσινγκ από τα τσέχικα ΜΜΕ και όχι μόνο για να μιλήσει για το μέλλον του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι και την προοπτική του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Κόλαρ όμως, όπως αναφέρει το "gazzetta.gr", δεν θέλησε να κάνει επισήμως κανένα σχόλιο την δεδομένη χρονική στιγμή για τους ερυθρόλευκους και τον διεθνή γκολκίπερ. Ανάλογη πίεση έχει ασκηθεί και στον πελάτη του.

Την ίδια ώρα όμως με βάση πληροφορίες από το περιβάλλον του και την πατρίδα του που επικαλείται το δημοσίευμα δεν αναμένεται να συνεχίσει και του χρόνου στο Αμβούργο και το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκας με τις πιθανότητες να κλείσει στον Ολυμπιακό να είναι πια αρκετές.

«Ο Γιάροσλαβ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι και έτσι υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να δει το τι θα κάνει. Οπότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες και προοπτικές και ακόμα και για τον Ολυμπιακό», έβγαινε από ανθρώπους που είναι κοντά στον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ