2013-03-05 22:24:00
Φωτογραφία για “Πονοκέφαλος” Μίτσελ ενόψει ΑΕΚ
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκίνησε την Τρίτη με τον Μίτσελ να... πονοκεφαλιάζει ευχάριστα καθώς όλοι οι παίκτες είναι “ετοιμοπόλεμοι”.Την ευκαιρία να πανηγυρίζει την κατάκτηση του 40ου τίτλου της ιστορίας του και μάλιστα την ημέρα των 88ων γενεθλίων του έχει ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι της Κυριακής, θα κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν θέλει να το χάσει.

Μάλιστα, ο Μίτσελ προβληματίζεται ακόμα και για το ποιου θα κόψει από την αποστολή, αφού την Τρίτη άπαντες προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην διάθεση του για το ντέρμπι με τους “κιτρινόμαυρους”.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

''Αφήνοντας πίσω τους το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν από σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, την προετοιμασία τους για το προσεχές, σημαντικό ματς με την ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στον τομέα της τεχνικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις. Σε αρκετές από αυτές, μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά και ο κ. Μίτσελ, αλλά και οι συνεργάτες του, επικοινωνώντας πρακτικά όσα θέλουν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές τους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 10:30."
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ