2013-03-05 22:00:11
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των πρώτων δύο θέσεων στον όμιλό του στο Top 16 θέλει να κάνει, με νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχονται την Πέμπτη (07/03, 21.45) τους Καταλανούς για τη 10η αγωνιστική και με νίκη θα διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο Στράτος Περπέρογλου, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» στο Κανάλι Ένα 90,4, εξήγησε πως θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά την πίεση και να βγάλουν ενέργεια και αποφασιστικότητα, αφού θα κερδίσει εκείνος που θα το θελήσει περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα είπε -Στράτο, το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως το πιο σημαντικό για εσάς έως τώρα ή δεν το αντιμετωπίζετε έτσι;

«Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι, πολύ σημαντικό. Είναι η ομάδα που είναι πρώτη στον όμιλό μας. Θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε ένα βήμα για να κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Είναι ένα ματς απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα και πάντα έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο».


-Από την εμπειρία σου τόσα χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια που είναι «must win» τι πρέπει να προσέξει η ομάδα που είναι γηπεδούχος;

«Πρέπει να διαχειριστούμε σίγουρα την πίεση που θα υπάρξει, γιατί όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να κερδίσεις. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, αποφασιστικότητα και όποιος το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει».

-Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στην Μπαρτσελόνα; Ποιο πιστεύεις πως θα είναι το «κλειδί»;

«Είναι πολύ καλή ομάδα, πλήρης σε όλες τις θέσεις. Θέλει προσοχή στο ρυθμό, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να τρέξουμε εμείς στον αιφνιδιασμό».

-Η παρουσία του κόσμου, το ΣΕΦ αναμένεται να είναι γεμάτο, θα είναι έξτρα κίνητρο ή έξτρα πίεση;

«Πιστεύω πως όταν γεμίζει το γήπεδο μας δίνει ώθηση, χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και ελπίζω να τον ευχαριστήσουμε με μια μεγάλη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ