2013-03-05 17:41:55
Φωτογραφία για Φάμπρι: Εχουμε ακόμα 6 τελικούς!
Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στην Παιανία, με τον Φάμπρι να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα να τους... ζητάει να δείξουν την ίδια προσοχή και αυτοσυγκέντρωση στους υπόλοιπους έξι "τελικούς", όπως τους χαρακτήρισε, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα play off. 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους πράσινους και μάλιστα σε ντέρμπι επί της ΑΕΚ και όπως είναι φυσικό ο Φάμπρι δεν θα μπορούσε από το να μην είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. 

Ο Γαλιθιάνος τεχνικός στη σύντομη ομιλία του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την τρέχουσα εβδομάδα έδωσε συγχαρητήρια στους πράσινους και τους ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση στον στόχο, ώστε να κερδίσουν την συμμετοχή τους στα play off. 

"Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας στο ντέρμπι και την επιμονή σας. Κάνατε όλα όσα σας ζήτησα και πετύχαμε μια σημαντική νίκη", τους είπε αρχικά ο Φάμπρι και πρόσθεσε: 

Ωστόσο, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Εχουμε ακόμα έξι τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για να πετύχουμε την συμμετοχή μας στα play off". 

Με τον Ισπανό να καταλήγει, λέγοντάς τους: "Θέλω την ίδια προσοχή και αυτοσυγκέντρωση που δείξατε στο ντέρμπι και στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα. 

Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας".
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι είναι δημοκρατία;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι είναι δημοκρατία;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ