2013-03-05 11:10:08
Φωτογραφία για ΚΟΟΛΑΚΗΣ : ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
Ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο, σχολίασε για την αναμέτρηση στο Ρέντη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο, γιατί ο Πανιώνιος τελευταία είχε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον αέρα.

Παρόλα αυτά μπήκαμε αποφασισμένοι από το πρώτο ημίχρονο να καθαρίσουμε το παιχνίδι, παίξαμε επιθετικά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και βάλαμε ένα τέλος από νωρίς στο παιχνίδι. Στα αποδυτήρια όμως είπα στα παιδιά πως θα πρέπει να ξεχάσουν το σκορ για το δεύτερο ημίχρονο και να προσπαθήσουν το ίδιο στη συνέχεια και να σημειώσουμε και άλλο γκολ.

Με τις γρήγορες αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο κάπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε το γκολ, αλλά μετά βρήκαμε και πάλι τον ρυθμό μας και βάλαμε και ένα πέμπτο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και όπως είχα πει στο ματς με τον ΠΑΟ στην Παιανία που είχαμε χάσει, βλέπουμε πλέον ένα-ένα τα ματς και τώρα βλέπουμε την ΑΕΚ που είναι μία καλή ομάδα και παίζουμε εκτός έδρας».


Αναφορικά με την επιστροφή του Θέμη Ποτουρίδη στη δράση, σχολίασε ο τεχνικός του Θρύλου: «Ο Θέμης είχε να παίξει από το καλοκαίρι και του δώσαμε ένα εικοσάλεπτο στο ματς, σιγά-σιγά θέλω να δίνω ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και εύχομαι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να έχουν παίξει όλοι και να έχουμε δει το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και να δούμε αν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε για τη συνέχεια».

Σχετικά με την εμφάνιση του Σάλιακα, που ήταν το δεύτερό του ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: «Τον Σάλιακα τον πιστεύουμε και για αυτό τον φέραμε στον Ολυμπιακό. Μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στο κέντρο, ενώ είναι και διεθνής. Πιστεύω ότι τόσο με την απόκτηση του Σάλιακα όσο όμως και των υπολοίπων παιδιών ο Ολυμπιακός δυνάμωσε περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ