2013-03-04 23:15:03
Φωτογραφία για Προτάσεις προς τη ΓΣΕΕ
του Γιώργου Α.

Όλοι εκείνοι που κρύβονται πίσω από τις φοβισμένες αποφάσεις των ανάξιων κομματικών στελεχών ΓΣΕΕ και σία, είναι εκείνοι που βοηθούν το σύστημα, να μας κρατάει γονατιστούς και να μας μαστιγώνει καθημερινά. 

Σε συνέχεια του κειμένου μου "Γράμμα προς τη ΓΣΕΕ" επανέρχομαι με προτάσεις, για να μη κατηγορηθώ ότι φωνάζω χωρίς να προτείνω κάτι:

Με τελικό στόχο την ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ συμβάσεων που μας έφεραν εδώ :

Α) Τέλος στις μονοήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις και τα χαρισμένα μεροκάματα. Κινητοποιήσεις με διάρκεια μεγαλύτερη των δύο ημερών και σε συνδυασμό με Σαββατοκύριακο ώστε να τσούξει.

Β) ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΕΙΑ. Εκδρομούλες με χάχανα, γέλια και φωτογραφίσεις ΤΕΛΟΣ. Και όταν λέμε των πάντων εννοούμε των πάντων. Όχι σήμερα ΟΤΕ αύριο Δημοτικοί υπάλληλοι, μετά γιατροί μετά δημοσιογράφοι. Οι πάντες σε απεργία ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΕΙΑ και διαδηλώσεις μπροστά στην βουλή, η οποία φρουρείται από τη Blackwater με συμφωνία συγκυβέρνησης και έξοδα δικά μας. ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΕΙΑ


Γ) Εξορμήσεις κλιμακίων των εκπαιδευμένων απαλλαγμένων καθηκόντων συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ, με στόχο την ενημέρωση στα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα για τις διεκδικήσεις και τα αιτήματά μας, απευθυνόμενοι σε εκλεγμένους και μη.

Δ) Απροειδοποίητες καταλήψεις νευραλγικών τομέων του Φασιστικού κράτους, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Τράπεζα της Ελλάδος, Εφορίες, Υπουργεία Ε) Μηχανοκίνητες πορείες που χωρίς καμία παρανομία, θα μπλοκάρουν το σύμπαν

ΣΤ) Μηνύσεις και δικαστικές διαμάχες διεκδίκησης των χαμένων μας μεροκάματων και των χαμένων μας ζωών στην τελική

Ζ) Νομική ασπίδα προστασίας σε γενική ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων. Κανένα χαμένο μεροκάματο. Πόσο πλάκα θα είχε;

Η) Προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων σε συνεργασία με εργατικά κέντρα και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (όχι 5 μέρες κάθε 5 χρόνια σεμιναριάκια για γέλια)

Θ) Μηνύσεις και δικαστικές διαμάχες διεκδίκησης αναδρομικά των εισφορών μας σε Εργατική Εστία και Εργατική Κατοικία που πλέον ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ αλλά συνεχίζονται οι κρατήσεις.

Και ερώτηση για το τέλος:

Aν πλέον οι συλλογικές συμβάσεις ελέγχονται με νόμο, αν οι αγώνες των χαλυβουργών, των αγροτών, των επαγγελματιών οδηγών, και όλοι τέλος πάντων οι αγώνες διαρκείας δεν είχαν αποτέλεσμα, τι χρειαζόμαστε μια κομματική οργάνωση σαν τη ΓΣΕΕ.

Ας καεί να γεννηθεί από τις στάχτες της κάτι διαφορετικό.

Στη Βουλγαρία φίλοι μου δε χρειάστηκε καμία εξαγγελία γενικής απεργίας. Ο αγανακτισμένος κόσμος από μόνος του έριξε τους Φασίστες.

Φίλοι μου αν η μορφή των αγώνων αλλάξει, μη φοβηθείτε να βασίσετε έξω από την πεπατημένη που μας έφερε στο σήμερα. Μη συνεχίζετε να ζείτε στο μικρόκοσμό σας και να περιμένετε κέρδος από βολεμένους κομματικούς συνδικαλισταράδες.

eimaizontanos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ