2013-03-04 22:53:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Γέμισε όμορφες κυρίες εχθές η Πρέβεζα
Μια σπάνια εικόνα θα αντίκριζε εχθές, Κυριακή, όποιος περνούσε μπροστά από την ΛΕΜΟΠ επί τις οδού Σπηλιάδου στην Πρέβεζα.

Μοτοσυκλετιστές από όλη την ΒΔ. Ελλάδα έδωσαν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας.

Από την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, τα Γιάννενα, την Πάργα, την Άρτα, την Λευκάδα ακόμα και από το Μεσολόγγι, 300 περίπου "κυρίες" της ασφάλτου συνοδευόμενες από τους αναβάτες τους, λάτρεις του δικύκλου, βρέθηκαν στην Πρέβεζα, δίνοντας μια διαφορετική νότα στους δρόμους της πόλης.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΛΕΜΟ Πρέβεζας Αποστόλης Μπάκας μαζί με προέδρους και άλλων συλλόγων ενώ όσοι βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν πλούσια δώρα προσφορά καταστημάτων της πόλης.

Οι μοτοσικλετιστές μετά την κοπή της πίτας γέμισαν την πόλη και κυρίως τα café της παραλίας ενώ όσοι παρέμειναν στον χώρο της ΛΕΜΟΠ απόλαυσαν γεύσεις στα κάρβουνα και καλό κρασί.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον σύλλογο της ΛΕΜΟ Πρέβεζας για την διοργάνωση που παρά το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά τέτοιου είδους εκδηλώσεις που δίνουν ζωή στην ξεχασμένη πόλη μας δεν έτυχε της στήριξης, απ ότι τουλάχιστον εμείς είδαμε, κανενός φορέα, η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε το VIDEO που ακολουθεί καθώς φωτορεπορτάζ με την υπογραφή των δικών μας Νίκου Μακρή και Κάτσενου Αλέξανδρου.

pamepreveza.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ