2013-03-03 14:59:02
Φωτογραφία για ''Τελειώνει'' τον Κασάνο η Ίντερ
O καυγάς με τον Αντρέα Στραματσόνι όχι μόνο "παγώνει" το θέμα του νέου συμβολαίου του Αντόνιο Κασάνο, αλλά σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ίντερ το καλοκαίρι. Διαβάστε αναλυτικά.

Το συμβόλαιο του Αντόνιο Κασάνο με την Ίντερ λήγει το 2014 και το προηγούμενο διάστημα είχαν βγει σενάρια για πρόωρες συζητήσεις του με τους διοικούντες ώστε να το επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, όμως τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά Αιτία ο άγριος καυγάς του με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, με τον προπονητή να αποφασίζει το Σάββατο να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Κατάνια και τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει για τον "Φανταντόνιο"...

Η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει στη σημερινή της έκδοση ότι η κοκκορομαχία των δύο ανδρών ξεκίνησε ύστερα από ένα ειρωνικό σχόλιο του Κασάνο προς τον προπονητή του με αναφορά στον... Μουρίνιο ("Να ο Μουρίνιο, είπε τέλος η προπόνηση") ενώ θεωρεί πως το διαζύγιο στο τέλος της σεζόν είναι αρκετά πιθανό.


Από την πλευρά της, η "Corriere dello Sport" αναφέρει πως θα επιβληθεί στον παίκτη πρόστιμο ύψους 225.000 ευρώ στο τέλος της σεζόν θα χωρίσουν οι δρόμοι του με την Ίντερ, με την απόφαση να είναι πλέον ειλημμένη από τους "νερατζούρι".

Σύμφωνα τέλος με άλλα ιταλικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, ο Κασάνο θα επιστρέψει στη Σαμπντόρια το καλοκαίρι προκειμένου να γίνει η μετακίνηση του Ικάρντι στο "Μεάτσα" ενώ είναι πιθανό να υπάρχει και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Βάλτερ Ματσάρι (Νάπολι) να διαδέχεται τον Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ