2013-03-03 00:03:55
Φωτογραφία για Νίκη της Μίλαν στο ντέρμπι με Λάτσιο και 3η θέση
Η Μίλαν νίκησε 3-0 την Λάτσιο στο "Σαν Σίρο" και την προσπέρασε ανεβαίνοντας στην 3η θέση. Δύο γκολ ο Πατσίνι και ένα ο Μπόατενγκ, με 10 έπαιζαν οι Ρωμαίοι από το 16' 

Η Μίλαν δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 3-0 την Λάτσιο στο "Σαν Σίρο", έτσι την προσπέρασε και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Τα πράγματα έγιναν εύκολα για τους "ροσονέρι" στο 16', όταν και αποβλήθηκε ο Καντρέβα για τους Ρωμαίους με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Στεφάν Ελ Σααραουί (υπερβολική απόφαση).

Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζανπάολο Πατσίνι, καθώς πέτυχε δύο γκολ, το 1ο και το 3ο, φτάνοντας τα 12, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, παίρνοντας το... ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μαρκέτι σε κεφαλιά του Πατσίνι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα (46' Τζακάρντο), Γιέπες, Ντε Σίλιο, Αμπροζίνι, Φλαμίνι, Μοντολίβο, ΚΠ Μπόατενγκ (76' Ρομπίνιο), Ελ Σααραουί, Πατσίνι (68' Μ'Μπαγ Νιάνγκ).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Περεϊρίνια (46' Τσάνα), Μπιάβα, Αντρέ Ντίας, Ράντου, Λεντέσμα, Άλβαρο Γκονσάλες, Καντρέβα, Λούλιτς, Ερνάνες (70' Έντερσον), Φλόκαρι (78' Λουί Σαχά).

*κόκκινη 16' Καντρέβα

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ