2013-03-03 00:00:22
Φωτογραφία για Άγριος καυγάς Φουρτάδο με Κορδέρο!
Φουρτάδο και Κορδέρο είχαν φραστικό επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ με τις πληροφορίες να λένε για μπουνιά του πρώτου στον δεύτερο. Αποκλείστηκε ο Αφρικανός άσος από την αποστολή.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς υπήρξε ένταση στα Σπάτα ανάμεσα στον Άνχελ Κορδέρο και τον Εμίλιο Φουρτάδο.

Ο Ισπανός άσος έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον επιθετικό της Ένωσης με τις φήμες να λένε πως ο Φουρτάδο απάντησε με μπουνιά!

Έτσι ο Έβαλντ Λίνεν τον απέκλεισε από την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής, κάτι που σημαίνει πως ίσως να αλλάξουν τα πλάνα του Γερμανού στη διαχείριση του αγώνα.

Κανονικά στην 18άδα βρίσκονται οι Αντώνης Ρίκκα, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του, καθώς και ο Δημήτρης Ανάκογλου που δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του. Η επιστροφή του πρώτου μάλιστα έκανε τον γερμανό τεχνικό να αφήσει εκτός αποστολής τον Αναστασόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ