2013-03-02 16:50:31
Φωτογραφία για Ξανθιώτικο ... καρναβάλι
  Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πιο κρίσιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος συνέπεσαν με την καρναβαλική περίοδο .

   Μάλιστα στην Ξάνθη το φετινό καρναβάλι προβλέπεται να έχει μεγάλη επιτυχία,  καθώς οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον αγώνα Ξάνθη-Βέροια . Σε έναν αγώνα που δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα . Τα γεγονότα γνωστά . Με δέκα παίκτες η Βέροια , χαμένο πέναλτυ η Ξάνθη και στο τέλος η Βέροια κέρδισε με 2-0 .Τέτοια αλλόκοτα  ούτε ο πρόεδρος Μισέλ δεν μαγειρεύει. Το ιστολόγιό μας προσπαθεί να μην αφήνει τίποτα να πέφτει κάτω . Ας θυμήσω λοιπόν κάποια πράγματα για τον ισχυρό άνδρα της Σκόντα Ξάνθη , τον κύριο Πανόπουλο .

    Το φαινόμενο Πανόπουλου έχει απασχολήσει ποικιλοτρόπως τα αθλητικά μας πράγματα . Ο περίεργος εμπρησμός των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας και οι συμμαχίες με τον εκάστοτε ισχυρό παράγοντα έδωσαν τα πρώτα δείγματα .  Να θυμήσω πως την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο ,  η Ξάνθη κέρδισε μόνο τους τρεις από τους δεκαπέντε αγώνες που έδωσε στον δεύτερο γύρο
. Ούτε τότε ο Πανόπουλος έδιωξε τον Ουζουνίδη , αλλά ούτε και τώρα . Ενώ στον πρώτο γύρο για πολύ λιγότερο αλλόκοτα αποτελέσματα ο Πανόπουλος έδιωξε τον Ουζουνίδη,  αφού πρώτα επέβαλε και τις γνωστές τιμωρίες απαγόρευσεως εξόδου των ποδοσφαιριστών. Όσο και αν προσωπικά συμπαθώ τις ακριτικές ομάδες τα καμώματα του Πανόπουλου αφήνουν σημάδια , τα οποία μεταστρέφουν αρνητικά την ψυχολογία παικτών αλλά και των φίλων της ομάδας . Σίγουρα ο Πανόπουλος δεν είναι ο μόνος παράγοντας ομάδας που προκαλεί με τα καμώματά του . Οι μεγάλοι διδάξαντες είναι το βαρδινογιαννολόι . Σίγουρα όλοι οι παράγοντες των ομάδων δεν πάνε με το σταυρό στο χέρι , σαν τον Κωστούλα τον πρόεδρο του Παναιτωλικού . Αλλά τέτοια αλλόκοτα αποτελέσματα , προκαλούν εξωφρενικές αντιδράσεις στον ποδοσφαιρικό κόσμο .

  Θα θυμήσω ότι , την τελευταία αγωνιστική η Ξάνθη παίζει με τον Άρη . Δεν θα συνεχίσω , λοιπόν ,

σε περαιτέρω σχολιασμό . Σε εφτά Κυριακές , εδώ θα είμαστε πάλι , ελπίζω .

 

   Σε πολύ γενικές γραμμές , θα δώσω τα προγνωστικά μου για την εικοστή τετάρτη αγωνιστική .

   Η ισοπαλία στην Κομοτηνή , βολεύει βαθμολογικά  και το διπλό στην Κέρκυρα είναι ασφαλή σημεία επιλογής . Στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός σφυρίζει ο Κάκος , ο οποίος για άλλη μία φορά θα σφυρίξει αγώνα ομάδας του Νομού Αττικής . Τελικό αποτέλεσμα 0-1 .
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ