2013-03-02 12:50:04
Φωτογραφία για Θάνος Καληώρας: Ετοιμάζομαι να παντρευτώ και δεν πρόκειται να καλέσω κανέναν!
Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε “MaZi” με την Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή του entertv.gr. Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της παρουσιάστριας και μίλησε για όλα.

“Πάντα πρόσεχα να κάνω πράγματα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, που ικανοποιούσαν πρώτα εμένα και μετά τους άλλους. Προσπάθησα να κρατήσω μία ισορροπία και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Δεν ξέρω αν στη ζωή μου τα έχω καταφέρει, στη δουλειά μου όμως τα έχω καταφέρει. Με όσα έχω κάνει είμαι αρκετά υπερήφανος”.

Ο ίδιος μίλησε και για τον γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή και τη γέννηση του γιου τους. Με την πρώην σύζυγό του γνωρίστηκαν στο Εθνικό, όπου έπαιζαν μαζί, ήταν φίλοι αρχικά και στη συνέχεια αγαπήθηκαν και παντρεύτηκαν. “Μείναμε 10-11 χρόνια μαζί. Ήταν ωραία χρόνια, ανέμελα χρόνια, πάνω στη δημιουργία μας… Ήμασταν προσηλωμένοι στη δουλειά μας, δεν μας απασχολούσε τίποτα άλλο” είπε και συνέχισε “Δεν χωρίσαμε πολύ ήρεμα. Τώρα η σχέση μας είναι πιο ουσιαστική… Μη ξεχνάς ότι έχουμε ένα παιδί και το παιδί δεν μπορεί να χωρίσει δύο ανθρώπους που το έχουν φέρει στη ζωή… Περάσαμε μια περίοδο έντασης, αλλά μετά τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά”.


“Μεγάλωσα σε μία πολύ φτωχή οικογένεια. Έχω περάσει απίστευτες καταστάσεις φτώχειας… Εγώ στη ζωή μου δεν ένιωσα να μου πάρουν κάποιο παιχνίδι, να μου κάνουν δώρο. Δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό… Δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, ήταν τελείως διαφορετικές οι εποχές. Οι γονείς μου προσπαθούσαν να μας δώσουν κάποια πράγματα μέσα από τις σπουδές…”.

Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για την οικογένειά του στη Δράμα. “Πέθανε πολύ νέος ο πατέρας μου, 62 ετών. Ήταν ένας καλόκαρδος, αγαθός άνθρωπος, ταλαιπωρημένος στη ζωή του. Δούλευε από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ στο εστιατόριο… Όπως δούλευα κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Από 5-6 χρονών, μέχρι τα 18 μου. Δεν ένιωσα ως παιδί διακοπές στη ζωή μου…” ανέφερε.

Είπε, δε, ότι είναι εκρηκτικός άνθρωπος και ότι οι γυναίκες είναι το πάθος της ζωής του. Ανέφερε ότι έχει σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένος με την γυναίκα αυτή. “Ετοιμάζομαι να παντρευτώ σε λίγο καιρό. Δεν πρόκειται να καλέσω κανέναν. Θα γίνει τελειώς κρυφά γιατί έτσι πρέπει να γίνει…” αποκάλυψε, ενώ ανέφερε ότι της έκανε πρόταση γάμου με σαμπάνιες και το δαχτυλίδι στο Πόρτο Καράς.

Δήλωσε ότι χρωστά πολλά στο Νίκο Φώσκολο, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. “Δεν έχω κάνει αηδίες και γελοιότητες ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση. Δεν αναλώθηκα σε φτηνά πράγματα ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση. Πιστεύω και δικαιούμαι να είχα μια καλύτερη πορεία στο θέατρο… Μου αξίζει μια καλύτερη διαδρομή. Οι διάφορες παρέες που αποφασίζουν και κρίνουν τα πράγματα, κάτι έχουν στο μυαλό τους που εγώ δεν το έχω… Όλες μου οι δουλειές ήταν από καλές και πάνω” δήλωσε.

“Ενώ είμαι πολύ καλός μέσα στο “γήπεδο”, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζω” ανέφερε ο Θάνος Καληώρας και συμπλήρωσε “Μου λείπει που δεν δουλεύω. Το θέατρο είναι η ζωή μου, μου λείπει, όμως και η τηλεόραση. Δεν σνόμπαρα ποτέ την τηλεόραση”.

Ο ίδιος μίλησε και για το ίδρυμα με παιδιά, με το οποίο ασχολείται. Όπως ανέφερε είναι πλέον διοικητής σε ένα ίδρυμα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Είπε, δε, ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί, αλλά και ότι θα ήθελε να κάνει και άλλο παιδί.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ