2013-03-02 12:48:03
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ... ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗ Marussia
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, η Marussia ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Λουίς Ρασία από τον Ζιλ Μπιανκί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Τι και αν η Marussia είχε ανακοινώσει ότι ο Λουίς Ρασία θα είναι ο δεύτερος πιλότος της;

Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να… απολυθεί πριν καν συμμετάσχει στο πρώτο του γκραν πρι, αφού η ομάδα ανακοίνωσε πως πίσω από το τιμόνι της MR02 θα βρίσκεται για το 2013 ο Ζιλ Μπιάνκι.

Οι λόγοι για τους οποίους ο Ρασία έμεινε εκτός πρωταθλήματος φαίνεται πως είναι οικονομικοί, καθώς ο χορηγός του δεν κατέβαλε το προγραμματισμένο ποσό στην ομάδα.

«Είμαι σοκαρισμένος επειδή ενώ περιμένεις να πάρεις μέρος στο πρωτάθλημα, σε ανακοινώνουν για τις δοκιμές τελικά δεν σε συμπεριλαμβάνουν στα πλάνα τους και όχι εξαιτίας ενός οδηγικού λάθους», ήταν τα λόγια του Ραζία, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.


«Ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Θα είμαι με την οικογένεια μου και για λίγο θα είμαι στεναχωρημένος», πρόσθεσε.

Από την άλλη, το αφεντικό της ομάδας τόνισε πως η συγκεκριμένη κίνηση ήταν λύση ανάγκης,

«Βρεθήκαμε σε μία κατάσταση που δεν είχαμε διέξοδο. Έχοντας κάνει σαφή τη βάση πάνω στην οποία θα λειτουργήσουμε το 2013 και έχοντας ως σκοπό να διασφαλίσουμε τη θέση μας και να καθορίσουμε τη δομή μας δεν είχαμε εναλλακτική λύση από το να μείνουμε στις αρχές που από την αρχή έχουμε.

Ο Ζιλ είναι ταλέντο. Είναι μέλος της Ακαδημίας της Ferrari και αυτό τον έβαλε στο στόχαστρο διάφορων ομάδων ως οδηγό έτοιμο να ανέβει στην Φόρμουλα 1».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ