2013-03-02 12:00:07
Φωτογραφία για Πώς να φορέσεις python prints χωρίς να δείχνεις too much
Εντυπωσιακά αλλά δύσκολα στο συνδυασμό, τα python prints, με το σωστό styling μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός σου για ένα super glamorous λουκ.

Όπως κάθε animal print, έτσι και το python θεωρείται ένα ουδέτερο σχέδιο που μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με άλλου τύπου prints, ενώ ταιριάζει σε κάθε στυλ.

Συνδύασε τα python printed κομμάτια με ουδέτερες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις ένα super trendy και κομψό outfit:

   

Ένα παντελόνι με έντονα σχέδια μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα λευκό t-shirt ή loose φανελάκι, το leather jacket σου και μαύρα ψηλοτάκουνα ή φλατ ankle boots.

 

Η δερμάτινη τσάντα ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με python prints μπορούν να αποθεώσουν στη στιγμή ακόμη και το πιο απλό total black σύνολο.

 

Πες ναι σε ένα printed φόρεμα και συνδύασέ το με κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις και χρυσά αξεσουάρ.


Ένα πουκάμισο με τα εντυπωσιακά αυτά σχέδια μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασε το top κομμάτι με το skinny τζιν σου, τα slippers και ένα oversized λευκό blazer για μια υπέρκομψη casual εμφάνιση.

Python prints και έντονα χρώματα: Ένας εκρηκτικός συνδυασμός!

Μην φοβηθείς να ταιριάξεις το python printed παντελόνι σου με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα. Πόνταρε σε τσάντα και γόβες στην ίδια απόχρωση και αποθέωσε τη συνολική σου εμφάνιση.

Επένδυσε σε ένα πουκάμισο ή φούτερ σε έντονο φούξια, πράσινο, πορτοκαλί ή μπλε χρώμα και συνδύασέ το με ένα super trendy κομμάτι  με animal prints για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

 

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ