2013-03-01 19:51:57
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Ανοίγουν 150 θέσεις επικουρικού προσωπικού
Υπερκεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο που καθυστερούσε την έναρξη των διαδικασιών για την πρόσληψη 777 νοσηλευτών και παραϊατρικών σε νοσοκομεία. Με κοινές υπουργικές αποφάσεις τόσο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος όσο και ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Σταϊκούρας ουσιαστικά άναψαν το «πράσινο φως» για την ένταξη επικουρικού προσωπικού στις κατά τόπους ωφελούμενες υπηρεσίες.

Οσον αφορά στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ηπείρου, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας όπως αναφέραμε και σε περασμένο τεύχος αναμένεται η απορρόφηση 150 νέων θέσεων συνολικού μάλιστα προϋπολογισμού 2.605.278 ευρώ.

Οι επιτυχόντες που θα ανακύψουν πρόκειται να υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις λίστες επικουρικού προσωπικού, καλούνται να καταθέσουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία επιλογής.


Οι σχετικοί διαγωνισμοί θα ακολουθήσουν ως μέθοδο ανάδειξης των ωφελουμένων το σύστημα των επικουρικών καταλόγων και κατά συνέπεια αρμόδιος φορέας επιλογής ορίζεται η ίδια η Υγειονομική Περιφέρεια.

Οι επιτυχόντες που θα ανακύψουν πρόκειται να υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου πιθανότατα δωδεκάμηνης διάρκειας. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις λίστες επικουρικού προσωπικού ,καλούνται να καταθέσουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία επιλογής.

Οι ειδικότητες που πλαισιώνουν τον σχετικό πίνακα για το σύνολο των 777 θέσεων που θα βγουν στον αέρα για όλες τις Υγειονομικές Περιφέρεις της χώρας αφορούν στους παρακάτω κλάδους.

ΠΕ, ΤΕ ΝοσηλευτώνΠΕ ΔΕ Αδελφών ΝοσοκόμωνΥΕ ΤραυματιοφορέωνΤΕ Ιατρικών ΕργαστηρίωνΤΕ Ραδιολογίας ΑκτινολογίαςΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών ΕργαστηρίωνΔΕ Χειριστών ΕμφανιστώνΔΕ Πληρώματος ΑσθενοφόρουΤΕ ΦυσιοθεραπείαςΠΕ ή ΤΕ ΛογοθεραπείαςΠΕ ή ΤΕ ΕργοθεραπείαςΠΕ Ειδικών ΠαιδαγωγώνΤΕ Κοινωνικής ΕργασίαςΤΕ ή ΔΕ Θεραπευτών ΠαιδαγωγώνΠΕ ΦαρμακοποιώνΠΕ ΒιοχημικώνΠΕ ΒιολόγωνΠΕ ΨυχολόγωνΔΕ Βοηθών ΦαρμακείουΠΕ ή ΤΕ ΠληροφορικήςΠΕ ή ΤΕ ΔιαιτολόγωνΠΕ ΑκτινοφυσικώνΤΕ Μαιών- ΜαιευτώνΔΕ ΒρεφονηπιοκόμωνΠΕ Κοινωνικής ΕργασίαςΤΕ ή ΔΕ Θεραπευτών ΠαιδαγωγώνΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Διοικητικού ΛογιστικούΤΕ ΛογιστικήςΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και ΠρόνοιαςΔΕ Διοικητικών ΓραμματέωνΔΕ Προσωπικού Η/ΥΤΕ ΜηχανικώνΔΕ Τεχνικού διαφόρων ειδικοτήτων

Οσοι τη δεδομένη στιγμή δεν εντάσσονται στους επικουρικούς καταλόγους οφείλουν να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Ø Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86.

Ø Τίτλο σπουδών και άδεια άσκησης επαγγέλματος ή επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄κατηγορίας για τους υποψήφιους ΔΕ πληρώματος ασθενοφόρων.

Ø Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας.

Ø Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος ανεργίας.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια πρόκειται να καλυφθούν αναλυτικά

43 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού

21 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού ΜΕΘ

42 θέσεις επιστημονικού παραϊατρικού προσωπικού

44 θέσεις λοιπού προσωπικού

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ